Kakva oprema
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ovo bi bilo los poteg.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma kažem, najbolja opcija stisnuti guzove sa DiGreom još godinu i onda na ljeto Svilara dovesti.
**** im PSG mater, stoka katarska šta su nam sve radili zbog Kolo Muanija., još sad hoće da im budemo razvojni tim.
Nadam se da Karnevali neće prihvatiti, katastrofalan potez bi bio.
**** im PSG mater, stoka katarska šta su nam sve radili zbog Kolo Muanija., još sad hoće da im budemo razvojni tim.
Nadam se da Karnevali neće prihvatiti, katastrofalan potez bi bio.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovo ako prihvate neka se gone u neku stvar .
Daj nekog iz primavere , radije bi njemu dao sansu
Daj nekog iz primavere , radije bi njemu dao sansu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
90 Minutes
1 Shot on target
0 G/A
1 penalty won
15 touches
3 touches in opp box
4/7 ground duels won
1 Tackle
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bolji smo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Opet Mireti klasa.., prvo poluvrijeme najbolji na terenu lani je isto bilo i na kraju priprema nesretna povreda..fina utakmica
Locateli ponovo najgori, nema tu puno pomaka dok je taj lik u klubu..
Locateli ponovo najgori, nema tu puno pomaka dok je taj lik u klubu..
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 05 avg 2026, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj Čelik je beton igrač, biće pojačanje po prikazanom.
MANIJACI JUG 1987
Sta kazu, zove li se Edon?

Zirkzee apsolutno ne. Da ako ce panj David ici.
Steta sto je Openda otišao umjesto panja Davida, ovaj klub nikako da prepozna kome treba dati vremena, a kome ne.
Ovo moze biti fina ekipa ako bi se David i Koopmeiners prodali i doveli kvalitetan veznjak koji fali kao ozeblo sunce i napadač.
Locatelli horor, igrat cemo mi haman catenaccio s ovakvom vezom bez obzira na napadačke opcije.
Zirkzee apsolutno ne. Da ako ce panj David ici.
Steta sto je Openda otišao umjesto panja Davida, ovaj klub nikako da prepozna kome treba dati vremena, a kome ne.
Ovo moze biti fina ekipa ako bi se David i Koopmeiners prodali i doveli kvalitetan veznjak koji fali kao ozeblo sunce i napadač.
Locatelli horor, igrat cemo mi haman catenaccio s ovakvom vezom bez obzira na napadačke opcije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 avg 2026, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šta kažu, najbolji igrač po ocjeni Sofascore za prošlu sezonu. Kakva je ovo predstava kapitena danas odron i to kakav.
Nadam se da ce Luciano progledati i polako ga ostavljat na klupi, ili barem mijenjat nakon prvog poluvremena kao danas. Kakav odron od igrača, danas mu uopšte nije godilo da igra sa Luizom i Mirettijem, ova dvojica se nude, dodaju, otvaraju, igraju... Sve ono što on ne može, pa očigledno nije bio sretan. Par puta je bio glasan i dizao ruke da Kelly uspori, ali ga ovaj sreća nije poslušao, pa je onda tražio od Luiza da mu vrati loptu tamo gdje se uvukao između stopera, sreća i ovaj ga nije pogledao.
Douglas mrtav, bolje u klubu nego on. Mora se spomenuti Zeki odličan oba poluvremena, kalulu klasika, zhegrova samo gol, ostalo je bilo uzas a vidjeli smo da ga je Spaletti dobro nagrdio, jer je izgubio skoro sve sto se izgubit moze u svojih 20 minuta...
Kenan vanzemaljac, čekamo Kerima da vidimo kako će izgledati protiv Intera ...
Nadam se da ce Luciano progledati i polako ga ostavljat na klupi, ili barem mijenjat nakon prvog poluvremena kao danas. Kakav odron od igrača, danas mu uopšte nije godilo da igra sa Luizom i Mirettijem, ova dvojica se nude, dodaju, otvaraju, igraju... Sve ono što on ne može, pa očigledno nije bio sretan. Par puta je bio glasan i dizao ruke da Kelly uspori, ali ga ovaj sreća nije poslušao, pa je onda tražio od Luiza da mu vrati loptu tamo gdje se uvukao između stopera, sreća i ovaj ga nije pogledao.
Douglas mrtav, bolje u klubu nego on. Mora se spomenuti Zeki odličan oba poluvremena, kalulu klasika, zhegrova samo gol, ostalo je bilo uzas a vidjeli smo da ga je Spaletti dobro nagrdio, jer je izgubio skoro sve sto se izgubit moze u svojih 20 minuta...
Kenan vanzemaljac, čekamo Kerima da vidimo kako će izgledati protiv Intera ...
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Je li Conteova priča o neuspjelom povratku u Juventus napokon isplivala na površinu?
Antonio Conte ima vrlo malo prijatelja među novinarima, ali kada oni nešto objave, njihove riječi vrijedi ozbiljno shvatiti.
Zato s velikom dozom pažnje gledam tekst Giulija Mole u Quotidiano Sportivu. Uostalom, ono što piše poklapa se s informacijama koje su i ranije kruzile o tome zašto Conte nije završio u Juventusu.
Conte je imao dogovor s Juventusom. Naravno, sve je ovisilo o tome hoće li ga Napoli pustiti, ali tada se činilo da je De Laurentiis spreman rastati se od skupog trenera nakon osvajanja Scudetta.
Drugim riječima, stol je bio postavljen, trebalo je samo poslužiti predjelo.
A onda se pojavio Damien Comolli.
Prema Moli, dogodio se sastanak između Contea i Comollija, što je potpuno nova informacija. Na sastanak je Contea doveo Giorgio Chiellini, a ono što je trebalo biti formalnost završilo je potpunim fijaskom.
Navodno je Comolli razgovor otvorio riječima:
"Gospodine Conte, recite mi nešto o svom životopisu."
Conte ga je zbunjeno pogledao i odgovorio:
"Kakvom životopisu?"
Nekoliko trenutaka kasnije ustao je, prekinuo sastanak i otišao. Chiellini je pokušao smiriti situaciju, ali bez uspjeha.
Mola tvrdi da je Comolli vrlo sličan pristup imao i prema Gian Pieru Gasperiniju.
Nazvao ga je i rekao:
"Pretpostavljam da želite doći u Juventus. Recite mi nešto o svom životopisu i zašto bih vas trebao zaposliti."
Gasperinijev odgovor bio je jednako kratak:
"Oprostite, Comolli... vi ste mene nazvali."
Time je razgovor završio.
Juventus je nakon toga ostao pri Tudoru, kojeg je, prema ovoj priči znamo, kasnije smijenio već nakon osam kola.
Mola na kraju dodaje da se situacija u klubu danas potpuno promijenila.
Comolli više nije dio projekta, stigli su Giovanni Carnevali i Ricky Massara, Chiellini je ostao u klubu, a Conte čeka novu priliku u nekom velikom europskom klubu.
Juventus, kako Mola tvrdi, i dalje zauzima posebno mjesto u njegovoj karijeri.
Kada Giulio Mola piše o Conteu, uvijek se nameće jedno pitanje: zašto baš sada?
Je li ovo poruka navijačima Juventusa o tome što se doista dogodilo u svibnju 2025. i zašto se njegov povratak nikada nije ostvario?
A ako Juventus nakon osam ili deset kola ponovno bude izvan mjesta koja vode u Ligu prvaka... nije teško pogoditi koje će ime prvo početi kružiti medijima.
Antonio Conte. Ovoga puta slobodan.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vec godinama trubim da Lok ne moze voditi Juventus...daj mu jos 10 godina, opet nece moci...iskreno, kad je dolazio ocekivao sam puno vise...nema od njega nista, a sofascore neka mu daje svaku utakmicu 10...mene prevariti ne moze... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Danas Luiz fakat odlican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.