Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
artur je slobodan igrac a rugani i zhegrova nadati se jos koji dan da ih neko pokupi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 02 sep 2026, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tnx, uglavnom jos turci cini mi se imaju otvoren window?
Mrka je to kapa. Cabal , rugani, zhegrova...moralo je se to ranije zavrsavati.
Sta je tu je.
Opet smo doveli dosta novih igraca. Prvotimci mooozda lucumi i jedan striker. Znaci u praksi pojacali tim 5,10%. Svjeza krv je pozitivna stvar, pripreme sa trenerom jos jedna pozitivna stvar i tjt.
Kenan standardno povrujedjen, thuram povrijedjen...znavi bara-bara smo mi s proslom sezonom.
Ostaje nada da gore ne moze i da samo sad mozemo naprijed.
I nadati se da i nas nekad pogleda s neba, i da neki od ovih novih raskuje, za razliku od prethodnih 15 ulaznih transfera gdje su se redom svi brukali.
Luiz i nico bi nam mogli, trebali biti pojacnja. Mada se sa brazilcima i rovitim argenticnem nista ne moze znati.
Bice i dosta tih eufa liga utakmica gdje ce se moci ta sirina upoznati i spoznati od cega je.
Liga apsolutni prioritet, u evropi ne bih stavio ni jednog prvotimca u prvih 11.
Protiv milana ce nam se dosta toga reci.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lijepo je počeo Ličina u dresu Kremonezea, gol za izbacivanje Parme iz Kupa Italije. A na klupi držimo onog rahila Edona umjesto Ličini da smo minute davali. Nadam sse da će ga prodati u Arabiju ili Tursko, kod njih merkato još traje.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Artur raskinuo ugovor, Rugani je vrh meni jer se ne buni protiv klupe a nije veliki trosak. Također djeluje i kao pozitivna njuska u svlacionici.
Kosovski cirkusant jedino moze na bliski istok ako se nakav Šeik zaigra s votkom i bijelim prahom dok gleda fudbal
Rahil in question:
Licina ce aBd biti top, mogao je odmah u ekipu, ali i navikavanje na Italiju na visem nivou godinu dana ce mu biti samo odskočna daska, momak je već se vidi poseban, uz to lijepo ga je vidjeti s loptom, odaje sigurnost na lopti kao Yildiz.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Čim su Ličinu dali samo na suhu posudbu, znači da računaju na njega u budućnosti.
Kad pomislim na Edona, nažalost, sjetim se samo onog promašenog zicera protiv Galate za 4-0. Mislim da će svim silama pokušavati da ga utuše nekome do kraja prelaznog roka. Već se spominje da neće biti prijavljen za EL
Kad pomislim na Edona, nažalost, sjetim se samo onog promašenog zicera protiv Galate za 4-0. Mislim da će svim silama pokušavati da ga utuše nekome do kraja prelaznog roka. Već se spominje da neće biti prijavljen za EL
Simpatican decko 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovdje ce biti velika dilema...ciji su brkovi bolji...Kerimovi ili ovi zuti svabski...
Ovaj pogrijesio citav sport...od kosarkasa do fudbalera...mada mi je najjace da su doveli rodjenog svabu koji je igrao u engleskoj na test fizikalija...
dok nam se ostali igraci vuku po terenu ko prebijene macke...kad se vrati slijedece godine u englesku, dobijamo ga nazad za dzaba...lik ce totalno biti nespreman.. 
Ovaj pogrijesio citav sport...od kosarkasa do fudbalera...mada mi je najjace da su doveli rodjenog svabu koji je igrao u engleskoj na test fizikalija...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mck, cambiaso i sarr nisu trenirali sa ekipon i vjv propustaju milan.
Njemac je trenirao sa ekipom i vjv i debituje u nedlju.
Njemac je trenirao sa ekipom i vjv i debituje u nedlju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.