Arthur, Berna (konacno)

Moglo je biti i vise golova ali ok, bitna je pobjeda.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Su questa stagione "C'è una mentalità diversa. Con Pirlo proviamo a giocare più moderni, difensori con l'uno contro uno, all'Ajax ho sempre giocato così e mi piace".
Valjda Pirlo i uprava to vec jednom shvate..nama taj tip igraca fali godinama..ponekad se stvarno pitam znaju li oni uopste o fudbalu..BuffonGigi je napisao/la: ↑21 nov 2020, 23:20Ja i dalje tvrdim da ova formacija ne valja. Jednostavno i kad je pristup dobar, mi nemamo veznjaka u defanzivnom dijelu. Svaka nam vucibatina moze doci do gola, igramo s totalno spustenim gardom. Necemo se najesti hljeba protiv jacih ekipa s ovim haosom.
Nije u pitanju tip igraca, imamo mi Bentancura, Rabiota pa i Mckinniea, više govorim o tome da se niko ne vraća da zaštiti stopere. Ok, malo se to popravilo u odnosu na prethodne tekme, ali i dalje za igru protiv jačih timova to mora mnogo mnogo kvalitetnije. Tim prije što nemamo ni klasičnih bekova u ekipi. Nedopustivo je da ovoliko puše i kroz sredinu, i na bokovima. Meni nije toliko bila mrska neka klasicna 3-5-2 sa wingbacksima, za nju trebaju samo pravi igraci. Ali ovo je iskreno pre pre ofanzivno. Hajd da mi trpamo po 5 komada ekipama, pa bih shvatio, a ovako nam produktivnost nije na nivou ni naprijed ni nazad.Juventinisimo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 03:59Valjda Pirlo i uprava to vec jednom shvate..nama taj tip igraca fali godinama..ponekad se stvarno pitam znaju li oni uopste o fudbalu..BuffonGigi je napisao/la: ↑21 nov 2020, 23:20Ja i dalje tvrdim da ova formacija ne valja. Jednostavno i kad je pristup dobar, mi nemamo veznjaka u defanzivnom dijelu. Svaka nam vucibatina moze doci do gola, igramo s totalno spustenim gardom. Necemo se najesti hljeba protiv jacih ekipa s ovim haosom.![]()
Demi - DeLi i isprednjih jedan pravi DMC...pa tu ni ptica nece proci..onda ce nas vjerovatno syebati bekovi..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.