Odlican. Klasa. Nema problema s pritiskom. Znaci extra prosli sa zamjenom golmana , da ne kazem i bolje , mnogo bolje.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- OldFashioned
- Kontakt:
Itekako. Mike ima još lufta za napredovati definitivno, možda još nismo vidjeli najbolje od njega!
Kakav posao Paola!!!
Kakav posao Paola!!!
Problem planete je što je zlo aktivno a dobro pasivno
Mislim da je tu za njega i inace igrace iz Francuske zasluzan Moncada, kako je on dosao u klub poceli su i talenti iz francuske kod nas dolaziti
Al Mike je pravi lider ovog tima i pogotovo odbrane, kad znaju stoperi da svaka lopta koja prodje kraj njih nece zavrsiti u golu igraju puno lakse
Al Mike je pravi lider ovog tima i pogotovo odbrane, kad znaju stoperi da svaka lopta koja prodje kraj njih nece zavrsiti u golu igraju puno lakse
Mazroui u Bayernu dobio 8 miliona platu.
Dobro je pa Kessie nije trazio 15-16 miliona 

Perverzija

Il Club più titolato al mondo!
You wish. 
Treći dres će biti zelenkasto-siv.

Treći dres će biti zelenkasto-siv.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Navijajmo za produzetke u vecerasnjem kupu, da Inter bude maksimalno iscjeđen protiv nabrijanog Caglaria.
Mogao bi Milan biti prvak sa bodom u nedjelju.
Mogao bi Milan biti prvak sa bodom u nedjelju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ova večerašnja utakmica Intera, uvjeren sam, neće značiti mnogo za preostale dvije tekme u ligi.
Šta god da se večeras desilo, imaš još dvije tekme tu daješ 120% od sebe, kakav umor kakav psihički pad (u slučaju da nisu uzeli Kup), nema toga u ovim okolnostima
Šta god da se večeras desilo, imaš još dvije tekme tu daješ 120% od sebe, kakav umor kakav psihički pad (u slučaju da nisu uzeli Kup), nema toga u ovim okolnostima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobra je stvar da Milan ovisi o sebi i realno nemaju potrebu gledati na Inter. Ali svakako bi volio da scudetto uzmu već u nedjelju. Ali trebat će i naši momci biti na 120% ako misle doći do cilja. Četiri boda ovako djeluju lahko dokučiva, ali bit će to golemih 180 minuta.
Ja se nadam da će uzeti svih 6 bodova, ali ako već mora manje od toga, neka to bude 4.
Ja se nadam da će uzeti svih 6 bodova, ali ako već mora manje od toga, neka to bude 4.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Inter nije osvojio kup od 2011. Milan nije osvojio prvenstvo od 2011. Na nas je red. Forza.
Orsato sudi 

1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
Saremo una squadra di diavoli
forza lotta vinceraaai, non ti lasceeeremo mai 🎵
Saremo una squadra di diavoli
forza lotta vinceraaai, non ti lasceeeremo mai 🎵
Ne moze se igrati na silu kad su noge teskeRaonffa je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:24Ma ova večerašnja utakmica Intera, uvjeren sam, neće značiti mnogo za preostale dvije tekme u ligi.
Šta god da se večeras desilo, imaš još dvije tekme tu daješ 120% od sebe, kakav umor kakav psihički pad (u slučaju da nisu uzeli Kup), nema toga u ovim okolnostima![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
brat je imao naglo pogoršanje stanja i neće pisati ovdje sigurno neko vrijeme,zamolio me samo da vas poselamim i pozdravim, te da vam kazem da cuvate sebe i svoje zdravlje prvnstveno
Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 23:11brat je imao naglo pogoršanje stanja i neće pisati ovdje sigurno neko vrijeme,zamolio me samo da vas poselamim i pozdravim, te da vam kazem da cuvate sebe i svoje zdravlje prvnstveno
Brz oporavak za brata i da nam se vrati do proslave titule
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Brz oporavak Rome, da se vratis do proslave skudeta abd.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Brz oporavak momcino
- OldFashioned
- Kontakt:
Rom ne zayebaji se sad, mora da proslavimo scudetto!!!!
Biće to super!!
Biće to super!!
Problem planete je što je zlo aktivno a dobro pasivno
Drzi se Rome legendo!!! Da ti Milosni olaksa...Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 23:11brat je imao naglo pogoršanje stanja i neće pisati ovdje sigurno neko vrijeme,zamolio me samo da vas poselamim i pozdravim, te da vam kazem da cuvate sebe i svoje zdravlje prvnstveno
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.