AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cestitke vama kao navijacima a i cijelom sportskom kolektivu A.C. Milana. Nevjerovatan uspjeh koji je malo ko ocekivao, s pravom reklo bi se, obzirom gdje je klub poceo sezonu. Definitivno jedna od najljepsih sportskih prica ce se pricati na San Siru narednih godina, samo se nadam da cete ga znati cijeniti kao sto to on zasluzuje, te da ce ga sluziti zdravlje.
Football without Origi is nothing.
Cestitke i na Skudetu btw
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sve je to okej, al' ne smijemo zaboraviti kako je Mane laktom udario Tierneya..
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sve je to okej, al' ne smijemo zaboraviti kako je Mane laktom udario Tierneya..
Ako bude zdrav i da odigra citavu sezonu ocekujem od njega 15-17 golova u ligi, a sve ostalo bi me obradovalo jos visegaston je napisao/la: ↑23 maj 2022, 10:11Cestitke vama kao navijacima a i cijelom sportskom kolektivu A.C. Milana. Nevjerovatan uspjeh koji je malo ko ocekivao, s pravom reklo bi se, obzirom gdje je klub poceo sezonu. Definitivno jedna od najljepsih sportskih prica ce se pricati na San Siru narednih godina, samo se nadam da cete ga znati cijeniti kao sto to on zasluzuje, te da ce ga sluziti zdravlje.

Sa Tomorijem smo uboli samo tako, nadam se da cemo ubosti i sa Divockom koji isto nije imao mjesta ipak je on tek zagazio u svoj prajm za napadaca
- OldFashioned
- Kontakt:
Milan’s takeover is reportedly set to go through today after the club sealed a Scudetto win yesterday.
The Rossoneri beat Sassuolo to seal their first title win in 11 years despite Inter beating Sassuolo at the Guiseppe Meazza elsewhere.
CNBC have reported about Milan’s incoming takeover, claiming that RedBird Capital fund’s founder Gerry Cardinale will fly in to Milan today in order to complete the agreement with Elliott Management. The agreement has already been found between the two parties, with Elliott set to get 1.3 billion from the sale.
Paul Singer’s fund will remain at the Rossoneri as a minority shareholder, with RedBird said to be funded by JP Morgan and Bank of America.
Investcorp were previously said to be close to taking over at the club but the move fell through despite the Bahrain-based fund’s ultimatum to Elliott. As a result, RedBird stepped in to complete the deal with Elliott.
The Rossoneri beat Sassuolo to seal their first title win in 11 years despite Inter beating Sassuolo at the Guiseppe Meazza elsewhere.
CNBC have reported about Milan’s incoming takeover, claiming that RedBird Capital fund’s founder Gerry Cardinale will fly in to Milan today in order to complete the agreement with Elliott Management. The agreement has already been found between the two parties, with Elliott set to get 1.3 billion from the sale.
Paul Singer’s fund will remain at the Rossoneri as a minority shareholder, with RedBird said to be funded by JP Morgan and Bank of America.
Investcorp were previously said to be close to taking over at the club but the move fell through despite the Bahrain-based fund’s ultimatum to Elliott. As a result, RedBird stepped in to complete the deal with Elliott.
Problem planete je što je zlo aktivno a dobro pasivno

Ne znam koliko ste dobri sa njemackim jer meni prevede na dojc

On je samo dokaz kad volis neki klub od malih nogu onda ces biti tu uz njega i samo da popunis kadar
Sretno Samu dalje gdje god otisao
Ma goni ga u pi.čku materinu.
Nije on bio tu što voli već što zna da neće nikad igrati za bolji klub od Milana i zarađivati veću platu od ove.
Nije on bio tu što voli već što zna da neće nikad igrati za bolji klub od Milana i zarađivati veću platu od ove.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čestitke velikom Milanu i crvenocrnima sa foruma
Pripazite nam Origija, a i neka on pripazi vas

Pripazite nam Origija, a i neka on pripazi vas

Walk on

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U danasnje vrijeme ta postava iz 2011 bi vrijedila 300 miliona zbog inflacije. Ibra bio u najboljim igrackim godinama. Boateng nesto kao Vidal birvaktile u Juventusu. Silva definitvno mnogo bolji tad nego recimo jedan De Light danas.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kaze sto su se promjenuli sta ih podstaklo, kakav gigant
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovakav karakter i ovakva karizma se neće još dugo vremena pojaviti u fudbalu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Pregledao sam ga dvadeset puta do sada, strašno kakve emocije, kakva snaga, psiha..

... we are ac milan ...
⚫🔴⚫🔴
⚫🔴⚫🔴
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovaj govor Zlatana
Kakav mentalitet,kakav šampion

Kakav mentalitet,kakav šampion

Una città. Due colori. 7 Coppe del Campioni
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Ma ostaje on i sljedeće sezone ja bih rekao, negdje pročitah da mu klub nudi 2,5 miliona za još jednu godinu ugovora.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko zeli gledati proslavu uzivo
A imate i na Milan TV isto na YT
Olivier Giorud je najzesci na proslavi, brat zivi svaki sekund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.