AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Prosjecan igrac moze odigrati nekoliko vrhunskih tekmi pa nakon toga igra toplo hladno vise hladno nego toplo, VRHUNSKI igrac ima konstantu stalno igra vrhunski, i kad los dan ima on napravi razliku....mislim da je takvih igraca malo u Milanu, a samim tim imamo i ovakve igre i rezultate...
Vec je uveo dosta antifudbalera ne mora jos i Adlija dragi rope 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Campioni d'Italia
Campioni d'Italia
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa čovječe ne mogu ti igrači izgledati kao polumrtvi u svakom meču. Okej, nije ekipa za titulu. Ali za top4 itekako jeste. Pa jesu li za 3 mjeseca između prvenstva zaboravili kud i kako trčati. Daj ba, nemojte me zezati.
Spalleti u ekipi ima 4 vrhunska igrača i to je sve. Pa je napravio stroj koji gazi sve pred sobom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dao sam ti gore iznad post objasnjenje....da se ne lazemo mi nemamo 2 vrhunska igraca tako da je to golema razlika....Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:32Pa čovječe ne mogu ti igrači izgledati kao polumrtvi u svakom meču. Okej, nije ekipa za titulu. Ali za top4 itekako jeste. Pa jesu li za 3 mjeseca između prvenstva zaboravili kud i kako trčati. Daj ba, nemojte me zezati.
Spalleti u ekipi ima 4 vrhunska igrača i to je sve. Pa je napravio stroj koji gazi sve pred sobom.
Krenem komentarisat pojedinačno al nema smisla svi su teški odron. Ako mi s foruma nebi smislenije akcije odigrali evo glave.
Mi čitavu utakmicu igramo kao da je 85. min i City vodi protiv nas 5:0 a ne jbni Udine koji je do malo prije imao gol prednosti.
Mi čitavu utakmicu igramo kao da je 85. min i City vodi protiv nas 5:0 a ne jbni Udine koji je do malo prije imao gol prednosti.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imaju Udinese i Salerintana. I svaka poluekipa koja im je očitala fudbalsku lekciju.memaga je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:34Dao sam ti gore iznad post objasnjenje....da se ne lazemo mi nemamo 2 vrhunska igraca tako da je to golema razlika....Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:32Pa čovječe ne mogu ti igrači izgledati kao polumrtvi u svakom meču. Okej, nije ekipa za titulu. Ali za top4 itekako jeste. Pa jesu li za 3 mjeseca između prvenstva zaboravili kud i kako trčati. Daj ba, nemojte me zezati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A koja mi to 4 vrhunska imamo, Theo jedino, ovaj Leao od njega nema nista, vrhunski igrac ne moze da bude u banani 4 mjesecaRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:32Pa čovječe ne mogu ti igrači izgledati kao polumrtvi u svakom meču. Okej, nije ekipa za titulu. Ali za top4 itekako jeste. Pa jesu li za 3 mjeseca između prvenstva zaboravili kud i kako trčati. Daj ba, nemojte me zezati.
Pioli radi cuda sa ovom ekipom prepunom prosjecnih igraca
Ovaj anti fudbaler kako ke usao nije dirnuo loptu, ne znam koji qurac ga unaciva nek samo izbaci Diaza i nikoga ne ubaci isto dodje
Nacionalnosti tih ljudi su, redom; Holandija-Brazil-Italija-Portugal-Nigerija- i još jedan brazilac. A sad pred kraj su ušli irac i još jedan holanđanin. Dakle JEDAN afrikanac, nije sve crno-bijelo moj Rom13Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:17Udinese je pokupio sve što je crno iz Afrike i sastavio trkački i fizički jaku ekipu. Ali tehnika je ko u Ballo Tourea.

Covjek ne moze da shvati da su nam ekipu unazadili a ne unaprijedili i da je ova borba za top 4 i ocekivana, doduse po njemu mi smo i pojacani, znamo sta nam je sve pisao o CDK-u...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Campioni d'Italia
Campioni d'Italia
Ponavljam ti, al vjerovatno ne kontas....prosjecni igraci nemaju KONSTANTU u igri igraju toplo hladno....vise hladno nego toplo....Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:35Imaju Udinese i Salerintana. I svaka poluekipa koja im je očitala fudbalsku lekciju.memaga je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:34Dao sam ti gore iznad post objasnjenje....da se ne lazemo mi nemamo 2 vrhunska igraca tako da je to golema razlika....Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:32
Pa čovječe ne mogu ti igrači izgledati kao polumrtvi u svakom meču. Okej, nije ekipa za titulu. Ali za top4 itekako jeste. Pa jesu li za 3 mjeseca između prvenstva zaboravili kud i kako trčati. Daj ba, nemojte me zezati.
Kad se ekipa "pojaca" ako se ikad to desi mozemo ocekivati nesto drugo....
Prosle sezone je bila drugacija situacija ispala se l.p. i imali smo jednu tekmu sedmicno sad je to gusce isprazne se emocionalno a PROSJEK od ekipe ne vraca se tako lako u sistem....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel vi ljudi gledate mečeve. Pa radi se o tome da ih nadigraju neke osrednje ekipe. Niko ne priča o mečevima sa Interom, Juventusom ili Napolijem. Oni ne mogu da odigraju dobar meč protiv mrtvog Udinesea. Jel za to treba 11 vrhunskih igrača.
De mi samo objasni kako ti prosječni igrači odigraju vrhunske utakmice protiv jačih protivnika, dok protiv znatno slabijih svi odreda mrtvi? Zar nebi trebalo biti obrnuto? Zar ti prosječni igrači nebi trebali izgledati bolje protiv ekipa iz donjeg dijela tabele?memaga je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:30Prosjecan igrac moze odigrati nekoliko vrhunskih tekmi pa nakon toga igra toplo hladno vise hladno nego toplo, VRHUNSKI igrac ima konstantu stalno igra vrhunski, i kad los dan ima on napravi razliku....mislim da je takvih igraca malo u Milanu, a samim tim imamo i ovakve igre i rezultate...
Svjestan sam ja ograničenosti ove ekipe al mi nije jasno zašto vas par ovdje misli da Pioli nije nista kriv? On je tu haman samo kad igramo dobro i pobjeđujemo.
Ne gledamo mi nista, prosvijetli nas bogati...
muxa, ne kazemo mi da nije Pioli nista kriv, nego da nije sve njegova krivica kad vidis i kadar sa kojim raspolazemo, moglo bi se i reci da je ocekivano ovo. Vec branimo ga od ovakvi kao Rom, kojem je Pioli jedini krivac, a to sto su mu ekipu oslabili i doveli ove degenerike kao pojacanja nikom nista, a znamo dobro koliko je tusio sa istim...
muxa, ne kazemo mi da nije Pioli nista kriv, nego da nije sve njegova krivica kad vidis i kadar sa kojim raspolazemo, moglo bi se i reci da je ocekivano ovo. Vec branimo ga od ovakvi kao Rom, kojem je Pioli jedini krivac, a to sto su mu ekipu oslabili i doveli ove degenerike kao pojacanja nikom nista, a znamo dobro koliko je tusio sa istim...
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 18 mar 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Campioni d'Italia
Campioni d'Italia
Nismo ni svjesni koliko nam je juventus blizu a ljudima oduzeto 15 bodova 

Nemas ti Rom pojma, ti zivis u nekim zabludama, tebi se neke stvari ne mogu objasniti ne znam ni zasto mi pojedini i pokusavama
Udine drugacije igraju protiv nas intera, juventusa itd i drugih ekipa, al haj ti to shvati, ovaj Udine je i Intera dobio 3-1 , a inter ima malo vise vrhunskih igraca nego mi
Udine drugacije igraju protiv nas intera, juventusa itd i drugih ekipa, al haj ti to shvati, ovaj Udine je i Intera dobio 3-1 , a inter ima malo vise vrhunskih igraca nego mi
Naloze se, nafuraju se daju 300 posto...upravo ovo sto nama Udine uradi prosjek se upali trce vise, trude se, dobiju momentum, nosi ih....sljedeca tekma Udine mogu komotno izgubiti od Bolognje....muxa je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:43De mi samo objasni kako ti prosječni igrači odigraju vrhunske utakmice protiv jačih protivnika, dok protiv znatno slabijih svi odreda mrtvi? Zar nebi trebalo biti obrnuto? Zar ti prosječni igrači nebi trebali izgledati bolje protiv ekipa iz donjeg dijela tabele?memaga je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:30Prosjecan igrac moze odigrati nekoliko vrhunskih tekmi pa nakon toga igra toplo hladno vise hladno nego toplo, VRHUNSKI igrac ima konstantu stalno igra vrhunski, i kad los dan ima on napravi razliku....mislim da je takvih igraca malo u Milanu, a samim tim imamo i ovakve igre i rezultate...
Svjestan sam ja ograničenosti ove ekipe al mi nije jasno zašto vas par ovdje misli da Pioli nije nista kriv? On je tu haman samo kad igramo dobro i pobjeđujemo.
Eh to se isto desava kod nasih parmaka kad se nafuraju protiv jacih ili u l.p....
- muha milanez
- Kontakt:
Najviše od svega mrzim gostovanje u Udinama, ma brate poraz zagarantovan! Sljedeće sezone neću ni gledati ovo yebeno gostovanje, fuj sve vam **** nesposobno.
Pioli daj nam odgovore, ovo nije ekipa, ovo nije ništa.
Pioli daj nam odgovore, ovo nije ekipa, ovo nije ništa.
... we are ac milan ...
⚫🔴⚫🔴
⚫🔴⚫🔴
Eto jbna Salernitana i Udine imaju po vama bolje igrače. Branite Piolija više nego pojedini Juventini Alegrija.
Kakva maestralna partija CDK, kakvog smo igraca dobili, Rom je sve bio upravu, bice bolji od Kake
@muxa
Brate nemaju bolje ekipe vec se naloze protiv nas, trce 200% ne samo protiv nas nego intera juventusa i drugih jacih
@muxa
Brate nemaju bolje ekipe vec se naloze protiv nas, trce 200% ne samo protiv nas nego intera juventusa i drugih jacih
Činjenica je da Milan nema igru i to je problem. Prošlu sezonu je Leao nestvarno odigrao, imali su tu želju za pobjedom. Sada ta želja kao da se ugasila, uz to Leao se vratio u qurzobolja-mod igre. Mislim da je vrijeme da se on ili dozove pameti ili proda, a da se novac investira u neke druge igrače. Ima tu divljači za odstrel još dosta. Pioli je prosječan italijanski trener i to je suština. Prošla sezona je blijesak i njega i igrača. Po ovoj igri daj Bože da se kvalifikuje za L.Š.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.