FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tješio sam se da su Jesusu dali ugovor na dvije godine, tri je već previše sa ovom platom.
Don't hate what you don't understand.
Na kraju su ovaj odlican transfer rok usrali sa nedovodjenjem stopera. Pogotovo nakon odlaska Arauja (ne zbog njegovih kvaliteta) mi smo ostali deficitni na toj poziciji.
Nije valjda Flick toliko lud, da konta izgurati sezonu sa rovitim Christensenom, wanna be stoperom Martinom koji tu igra jer je na beku uzasan, Garciom i Cubarsijem?
Volio bi vidjeti Koundeja na stoperu. Ne zato sto imam bas tu zelju, ali mislim, da bi manje stete pravio za ekipu kad bi bio na stoperu. Nesto kao Martin. Koliko se moglo vidjeti i ovu sezonu, ce ga krilni igraci vodati uz aut liniju ko zadnjeg levata. Neka na beku Cancela i Esparta.
Nije valjda Flick toliko lud, da konta izgurati sezonu sa rovitim Christensenom, wanna be stoperom Martinom koji tu igra jer je na beku uzasan, Garciom i Cubarsijem?
Volio bi vidjeti Koundeja na stoperu. Ne zato sto imam bas tu zelju, ali mislim, da bi manje stete pravio za ekipu kad bi bio na stoperu. Nesto kao Martin. Koliko se moglo vidjeti i ovu sezonu, ce ga krilni igraci vodati uz aut liniju ko zadnjeg levata. Neka na beku Cancela i Esparta.
Cancelo i Espart na bekovima je preofanzivno, najsigurniji nazad su kad je Eric na beku ali onda Yamal nema podrške u napadu.
Don't hate what you don't understand.
Klub je objavio da je Barcelona po prvi put u historiji ostvarila više od milijardu eura prihoda iz redovnog poslovanja u jednoj sezoni (2025/26).
Ovo je ujedno i novi klupski rekord, bez oslanjanja na druge velike finansijske operacije poput prodaje dijela TV prava.
@Sarma?
Ovo je ujedno i novi klupski rekord, bez oslanjanja na druge velike finansijske operacije poput prodaje dijela TV prava.
@Sarma?
Izvor Vesela sveska.
Goretzka, incestoidna gresko, evo ti izvor:
https://www.fcbarcelona.com/en/club/new ... t?hl=en-US
A zamisli kakvi ce im tek prihodi biti kad se stadion u potpunosti zavrsi
Prodji se bolesnika. Ide od teme do teme i niko ga ne hebe ni pet posto. Ako ga neko i primijeti onda ga zapisha kao sto si recimo ti u ovom slučaju. To jadnom malom recki ne bude drago i sav frustriran popushi jos jedan profil. I opet Jovo nanovo. Žalosno kakav život ima.Elrond je napisao/la: ↑03 sep 2026, 22:51Goretzka, incestoidna gresko, evo ti izvor:
https://www.fcbarcelona.com/en/club/new ... t?hl=en-US
A zamisli kakvi ce im tek prihodi biti kad se stadion u potpunosti zavrsi![]()
Samo za odstete igraca se duguje 159 miliona eura. Gdje su ostali dugovi.. Barca grca u dugovima i zadugo ce tako ostati.
Sta vam lik radi, navlaci vas svaki put na iste fore, jel realno da ste toliko naivni
goretzka kralju, samo ih trpaj kad nikad da nauce
Sta on ima radit na ovoj temi,zivot mu se svodi da se.re po barci,lik navija da barca izgubi,toliko o tome,sta ce bit kad barca osvoji tripletu ove sezone.
Visça el Barça
Isto sto i na SP, kad je Spanija oderala Francuze, a Argentina dobila Englesku, jednostavno ce nestati.
Frajer je bolestan.
Samo mu treba pominjati familiju i prijavljivati mu postove.
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme ste vi meni nejasni, stavite onu opciju ignore kad skontate ko je tip i ne odgovarate.
Problem riješen.
Problem riješen.
Koševo Zapad
Pa on se hrani tim vasim citiranjima i odgovorima, da ga stavite na ignore i ne bandate ni 1% ne bi svakodnevno gusio forum svojim glupostima
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa on i želi da mu spominješ familiju i citiraš ga. Jesi ti čuo za pojam trolanje?
Takve samo treba ignorisati i problem riješen.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne razumijem ovog Ferrana nikako.
Jel mu toliko krivo što je otišao, zato ovoliko lajanje.
Doduše, lakše lajati nego se pokazati na terenu.
Jel mu toliko krivo što je otišao, zato ovoliko lajanje.
Doduše, lakše lajati nego se pokazati na terenu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Šta ovo Yamal opet izvodi? Ako ponovo pokušava ucijeniti klub zbog Baldea treba ih obojicu skloniti onda.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne izvodi ništa, dan ranije je doživio neugodan udarac na treningu, zbog toga treninga solo.
Ne znam odakle se izmišlja ta priča o Baldeu, Yamalu i Barceloni. Pa otišao mu je Fati, sada Hector, da ne govorimo o mnogim masijcima dok su maloljetni bili. Yamal jeste dijete, ali nije vala tolika budala.
Ne znam odakle se izmišlja ta priča o Baldeu, Yamalu i Barceloni. Pa otišao mu je Fati, sada Hector, da ne govorimo o mnogim masijcima dok su maloljetni bili. Yamal jeste dijete, ali nije vala tolika budala.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.