Isco 2.5 miliona eura platu, a da Odegaard, koji igra za Castillu ima 5 miliona eura. Ja bi odmah iz kluba otišao, čuj dete veću platu od mene, ja prvotimac.
Kakvih ima likova naivni na ovoj forumu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Mozambik je napisao/la:Dzabe dobijes ovo:
[spoiler=][/spoiler]
Onda to uporedis sa ovom rugobom:
[spoiler=][/spoiler]
I sve to bez ijedne prodate dionice
Rajaz je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sZ0bszIT1fM[/youtube]
anonymousHD je napisao/la:Pa eto, sinoć oko 10 sati Barca je ponudila Odegaardu duplo veću platu, što nije kod njih onda prešao, ako je radi novca došao u Real Madrid?
anonymousHD je napisao/la:Taj krst u arapskim zemljama je sklonjen kad se počeo raditi otok Real Madrid, to je znak poštovanja prema arapsom svetu.
Na dresu, na svim ostalim stvarima krst i dalje postoji.
Još jednom si se provalio, idemo dalje.
Mozambik je napisao/la:http://www.realmadrid.com/
Ja koju god sliku pogledam, koja god vijest izadje na stranici, krst ima. Na dresovima krst ima, prema tome![]()
stadion ce se zvati IPIC Bernabeu, tako da ti i taj "argument" pada u vodu
Glejzer United![]()
Virtu4l je napisao/la:To ti je skraćenica od imena jedne arapske državne kompanije za koju se ne zna koliko imaju para.
muamerc je napisao/la:Licno, ako bih ja birao dva tima od kojih jedan daje vise novaca od drugog ja bih potpisao za tog sa boljom ponudom bez obzira zvao se ovaj ilj onaj. U danasnjem zivotu odmah zabijas gol, ne cekas da ga postignes u 90 minuti.
Policeman je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:To ti je skraćenica od imena jedne arapske državne kompanije za koju se ne zna koliko imaju para.
e hvala ja sam mislio na nesto drugo
Virtu4l je napisao/la:Policeman je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:To ti je skraćenica od imena jedne arapske državne kompanije za koju se ne zna koliko imaju para.
e hvala ja sam mislio na nesto drugo
Znam ja na šta si ti mislio, ja ti govorim na šta ja mislim, a mislim na kompaniju pored koje šeici Mansuri, Al Khelaifi ili Romani Abramovići djeluju kao mala djeca.
Policeman je napisao/la:ali ovdje ga ne vidim
[spoiler=][/spoiler]
od cega je skracenica ovo ime stadiona PIC..
Virtu4l je napisao/la:Naravno da je bitno. Zar nije nekako logično da ubjedljivo najbogatiji ljudi na svijetu ulažu novac u najveći klub na svijetu. Naravno, Real Madrid kao gospodski klub izlazi u susret i pokazuje ogroman respekt prema poslovnim partnerima, što si ti pokušao predstaviti kao negativnu stvar postavljajući jednu te istu sliku više puta.
Clutch je napisao/la:muamerc je napisao/la:Licno, ako bih ja birao dva tima od kojih jedan daje vise novaca od drugog ja bih potpisao za tog sa boljom ponudom bez obzira zvao se ovaj ilj onaj. U danasnjem zivotu odmah zabijas gol, ne cekas da ga postignes u 90 minuti.
A pazi ovo, ne samo da je odabrao klub s boljom ponudom, nego se taj klub zove Real Madrid. Klinjo je pametan, nema sta.
Tebi svaka cast za post, najgotivniji Bavarac na forumu definitivino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.