-gol na Koševu
-dva gola na Tušnju
-izboren penal protiv ŠB
Fića majstore!

tutankamon1905 je napisao/la:Jasno da ne bi bio. Silom prilika je bio na pocetku u prvih 11...a i kao neka zahvala za ona dva gola u Bijeljini koja su donijela titulu. Trebo u inostranstvo i propalo, zelji propalo sve ostalo i nasli se. Meni ekstra drag i dobar napadac, al ne za prve postave a zamjena Bogu hvala imamo dovoljno
PiazzaGrande je napisao/la:Pozdrav momci...Neka mi oproste oni koje sam udušio svojim švrljanjem...Ovdje odavno nije bilo smisla nešto pisati, ali danas je definitivno kap prelila čašu...Vidimo se nekad na nekom drugom, normalnom portalu i forumu...![]()
FORZA ZRINJA!
PiazzaGrande je napisao/la:U ovih pet utakmica primili smo tri gola, i to dva sa bijele točke (Sarajevo i Radnik) i jedan iz igre (Radnik)...U tri utakmice sačuvali smo čistu mrežu...
Pisao sam nakon prve utakmice sa Sarajevom kako Baka ima igru, da se vidi neki automatizam u igri i da bi nasi momci mogli kombinirati zatvorenih očiju...Jučer se vidjelo u jednoj akciji u prvom poluvremenu: Bilbija dobija loptu sa lijeve strane i iz okreta, bez gledanja šalje loptu na desno gdje ju prima Filipović...Super! Protok lopte je odličan, vidi se rezultat treninga gdje Baka ne dozvoljava carinjenje lopte i igra se sa minimalnim brojem dodira...
Mladi Cavi okomit, zna iznijeti loptu, ne boji se, treba samo istrpiti prekršaje protivnika kojih je bilo dosta nad njim u ovih pet kola...Trebali bi mu ovi stariji igrači stati u zaštitu kod sudaca...
Uglavnom do sada sve je kako treba, ima nekih stvari na koje treba upozoriti...Desna strana obrane nam je malo plivala jučer isto kao i na Koševu u prvom kolu pa je Baka morao uvesti Galica..Jović puno radi, opasan je, prava napast za protivnika ali realizacija treba biti bolja, primijetio sam u par utakmica da voli dušiti loptu i zaigrati se bez potrebe..Barišić je jučer, vjerujem silom prilika igrao stopera ali on je prvenstveno vezni igrač i to se vidjelo u par situacija u našem šesnaestercu gdje nije reagirao onako kako bi jedan istinski stoper reagirao tj. poslao loptu u šipke nego je pokušavao nešto odigrati...Ostalo sve kako treba, raduje me povratak Jamaka koji je u stanju proigrati naše napadače kroz šumu nogu (kao protiv Krupe za Filipovića)...Mislim da će se Barišić, Jamak i Ćavar boriti za dva mjesta u sredini u predstojećim utakmicama u prvenstvu...
Protiv Viteza bi mogli vidjeti i Handžića u napadu sa znatnijom minutažom (sve ovisi kako će se domaćin postaviti)...
Samo lagano ići iz utakmice u utakmicu, ne stvarati vještačke i nepotrebne tenzije tipa "zašto ne igra ovaj ili onaj" i sve će biti kako treba...Trener odličan, igrači odlični, igra odlična...sve je u našim rukama...
hayden je napisao/la:Kakvog smo vam majstora poslali.![]()
Baš mi je drago da Fića igrao odlično i postiže odlučujuće golove. Siguran sam da je najbolji izvođač slobodnjaka u ligi.
Zrinjski pratim zbog njega, koliko znam još jedan naš bivši igrač je kod vas Mrkaić.
SemirSema je napisao/la:A ja sve kontam Šulenta i Beus imaju para, a ono ih Miske prekucava
mara1905 je napisao/la:sportsport.ba se tresu gaće od Zrinje, sportsport.ba na aparatima.. auu koji smo mi stroj postali.. ove godine ćemo se prošetati do naslova, kup nek uzme GOŠK.. nakon toga preuzimamo i ovaj portal, kupujemo![]()
![]()
Taramba je napisao/la:Izgleda da su Kukocu odbrojani daní u Mostaru, ne uklapa se u brzinsku igru prvaka,
kao nova destinacija se spominje Zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.