Hans je napisao/la:Jel na kraju ovaj stadion dobio višu kategoriju, može li se sljedeće pretkolo igrati pod BB?
Ne... nego usputno pitanje za one koji znaju, koji stadioni su u izboru za play off, posto znam da ce se 3.pretkolo igrat na Pecari 99%.
Hans je napisao/la:Jel na kraju ovaj stadion dobio višu kategoriju, može li se sljedeće pretkolo igrati pod BB?
UZM je napisao/la:Hans je napisao/la:Jel na kraju ovaj stadion dobio višu kategoriju, može li se sljedeće pretkolo igrati pod BB?
Ne... nego usputno pitanje za one koji znaju, koji stadioni su u izboru za play off, posto znam da ce se 3.pretkolo igrat na Pecari 99%.
Hans je napisao/la:Za play off ne zadovoljava nijedan u BiH, ali mislim da bi se progledalo kroz prste. Nadam se da u tom slučaju ne bi preostala jedino Zenica
Hans je napisao/la:Za play off ne zadovoljava nijedan u BiH, ali mislim da bi se progledalo kroz prste. Nadam se da u tom slučaju ne bi preostala jedino Zenica
Orangina85 je napisao/la:Hans je napisao/la:Za play off ne zadovoljava nijedan u BiH, ali mislim da bi se progledalo kroz prste. Nadam se da u tom slučaju ne bi preostala jedino Zenica
Za play off mogu grbavica, pecara i bilino polje dok za grupnu fazu nemamo stadiona
http://ba.n1info.com/Sport-Klub/Nogomet/a358918/Nijedan-stadion-u-BiH-ne-ispunjava-uslove.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.