Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,Epidaurus,kad_kako,Pasha
Orion87 WroteColonCaruso kao zamjena za lonza na poziciji pleja je sasvim dobro rješenje za budućnost, momak je sjajan defanzivac i ima sasvim solidnu završnicu na obruču, mislim da dugo nismo više kvalitetnih mladih igrača dobili u jednoj sezoni, mislim da bi samo jedan AS šuter i Boogie umjesto Brooka na petici ova ekipa biti mogla bit ozbiljan contender narednih sezona
Kobe Bryant WroteColonOrion87 WroteColonCaruso kao zamjena za lonza na poziciji pleja je sasvim dobro rješenje za budućnost, momak je sjajan defanzivac i ima sasvim solidnu završnicu na obruču, mislim da dugo nismo više kvalitetnih mladih igrača dobili u jednoj sezoni, mislim da bi samo jedan AS šuter i Boogie umjesto Brooka na petici ova ekipa biti mogla bit ozbiljan contender narednih sezona
Ma kakav Cousins , jeste da nije napunio 30 , ali ahilova tetiva to je kraj karijere kakav si bio , znaci , vise nikad nece biti kakav je bio , pa Kobe je bio ludjak za traninzima i imao para za najskuplje doktore i opet nije vise ni blizu licio , jeste bio staiji ali opet ogroman rizik ....
Epidaurus WroteColonScouting sluzba Lakersa je do sad svaki draft od 2014. odradila jako dobro, tu nema nikakvih zamjerki. Da ne bi jos one gluposti Bussa mladjeg i Kuptchaka sa Dengom i Mozgovom situacija bi bila savrsena.
Ovo ljeto bi bilo idealno potpisat PGa koji bi donio taj potrebni AS kvalitet i jos potrebniji sut za 3. Njegovim dodavanjem plus dodatnim napretkom ostatka ekipe bi trebali biti relativno sigurna PO ekipa. Randlea takodjer treba potpisati (za neke razumne pare jel), bio sam maksimalno skeptican po pitanju njega do ove sezone al demantovao me na samo tako. Jos uvijek ima musica i glupih poteza al sad je to puno puno manje nego prije.
Sa potencijalnim drugom maxom se ne treba zalijetati ovo ljeto (pa cak ni za LeBrona ako bi to znacilo da se trebamo rijesit sve ove omladine), na ljeto 2019. ce bit dostupni Kawhi i Klay i max nekom od njih dvojice je svakako bolja opcija od maxa DeAndreu il Boogieu nakon kidanja ahilove.
Clutch WroteColonEpidaurus WroteColonScouting sluzba Lakersa je do sad svaki draft od 2014. odradila jako dobro, tu nema nikakvih zamjerki. Da ne bi jos one gluposti Bussa mladjeg i Kuptchaka sa Dengom i Mozgovom situacija bi bila savrsena.
Ovo ljeto bi bilo idealno potpisat PGa koji bi donio taj potrebni AS kvalitet i jos potrebniji sut za 3. Njegovim dodavanjem plus dodatnim napretkom ostatka ekipe bi trebali biti relativno sigurna PO ekipa. Randlea takodjer treba potpisati (za neke razumne pare jel), bio sam maksimalno skeptican po pitanju njega do ove sezone al demantovao me na samo tako. Jos uvijek ima musica i glupih poteza al sad je to puno puno manje nego prije.
Sa potencijalnim drugom maxom se ne treba zalijetati ovo ljeto (pa cak ni za LeBrona ako bi to znacilo da se trebamo rijesit sve ove omladine), na ljeto 2019. ce bit dostupni Kawhi i Klay i max nekom od njih dvojice je svakako bolja opcija od maxa DeAndreu il Boogieu nakon kidanja ahilove.
Izjavio je Woy da nemate u planovima zadrzati Randlea
Epidaurus WroteColonClutch WroteColonEpidaurus WroteColonScouting sluzba Lakersa je do sad svaki draft od 2014. odradila jako dobro, tu nema nikakvih zamjerki. Da ne bi jos one gluposti Bussa mladjeg i Kuptchaka sa Dengom i Mozgovom situacija bi bila savrsena.
Izjavio je Woy da nemate u planovima zadrzati Randlea
Mislim da je to bilo na samom pocetku sezone dok ovaj jos nije poceo ovako igrat, nisam naletio u skorije vrijeme na takvu vijest. Doduse ako bude trazio neki nerealan ugovor blizu maxa svakako ga treba pustit.
sLucajni WroteColonOvaj Hart je igrac koji je jako zahvalan .. Ovakvi igraci su stub jedne jake ekipe. Treba ga nagraditi i ostaviti u ekipi.
A evo trejd sa Cavsima ... Clarkson i Nance out a Isiah i Frye in... Kako mi je zao Nancea upm :/
jose WroteColonsLucajni WroteColonOvaj Hart je igrac koji je jako zahvalan .. Ovakvi igraci su stub jedne jake ekipe. Treba ga nagraditi i ostaviti u ekipi.
A evo trejd sa Cavsima ... Clarkson i Nance out a Isiah i Frye in... Kako mi je zao Nancea upm :/
Sad sa Ajzejom u ekipi, a pogotovo kad se Lonzo vrati, Hart će dobijati mrvice, a time će i njegov razvoj stati.
Nije mi baš jasan ovaj trade, osim ako se ne misle pozdraviti s Thomasom na kraju sezone. Njemu dati max bi bilo šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.