Ne, nikako.Ne svidja mi se njegov stil igre, a posebno njegovo ponasanje.Nije on igrac za nas, uz sve postovanje fantasticnog talenta.Kugla3 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 20:22In the summer of 2026, Luka will have the opportunity to opt out of his contract.
By then, Spurs should be primed and loaded with young talent reaching the beginning phase of their prime. Might be very appealing for a REAL elite star that’s thirsty for winning and a change.
Hmm zasto ne!?
A gledaj jasno mi je sta govoris, ali to i kad bi se desilo to bi tek bilo za par godina. A mislim da bi dotada on ipak "odrastao" i sazrio. Mislim da bi shvatio da nacinom na koji on igra sto se i meni naravno ne svidja gdje se fakticki igra izolacijska kosarka, shvatio bi da nemoze sam i da taj nacin igranja njegove kosarke ne donosi titule. Ovo sto on sada igra je suprotnost onoga kako SAS igra kosarku, a realno koliki god da je superstar da je kojim slucajem sada kod nas jednostavno on ne bi mogao igrati tu kosarku zbog Popa. Mene je jedino strah kad ode Pop a doće brzo to da mi ne postanemo ekipa koja ce igrati istim stilom kao vecina ekipa koja ima velika imena gdje se sve svodi na izolaciju. Jednostavno Pop je preveliko ime i u ovoj ligi trenutno nema superstara da bi mogao u SAS igrati kosarku koju igra Luka dok je Pop tu. Samo se nadam kad Pop ode da cemo nastaviti gajiti isti stil kosarke.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:31Ne, nikako.Ne svidja mi se njegov stil igre, a posebno njegovo ponasanje.Nije on igrac za nas, uz sve postovanje fantasticnog talenta.Kugla3 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 20:22In the summer of 2026, Luka will have the opportunity to opt out of his contract.
By then, Spurs should be primed and loaded with young talent reaching the beginning phase of their prime. Might be very appealing for a REAL elite star that’s thirsty for winning and a change.
Hmm zasto ne!?
To je vec domen SBBKBB.Hoce li se on promijeniti do tada ili ne, hoce li shvatiti kakav stil igre je potreban za prsten ili ne!? Dosta upitnika.Tesko za odgovoriti sada.Onako kako sad stvari stoje, neka njega u DAL.Kugla3 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:46A gledaj jasno mi je sta govoris, ali to i kad bi se desilo to bi tek bilo za par godina. A mislim da bi dotada on ipak "odrastao" i sazrio. Mislim da bi shvatio da nacinom na koji on igra sto se i meni naravno ne svidja gdje se fakticki igra izolacijska kosarka, shvatio bi da nemoze sam i da taj nacin igranja njegove kosarke ne donosi titule. Ovo sto on sada igra je suprotnost onoga kako SAS igra kosarku, a realno koliki god da je superstar da je kojim slucajem sada kod nas jednostavno on ne bi mogao igrati tu kosarku zbog Popa. Mene je jedino strah kad ode Pop a doće brzo to da mi ne postanemo ekipa koja ce igrati istim stilom kao vecina ekipa koja ima velika imena gdje se sve svodi na izolaciju. Jednostavno Pop je preveliko ime i u ovoj ligi trenutno nema superstara da bi mogao u SAS igrati kosarku koju igra Luka dok je Pop tu. Samo se nadam kad Pop ode da cemo nastaviti gajiti isti stil kosarke.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:31Ne, nikako.Ne svidja mi se njegov stil igre, a posebno njegovo ponasanje.Nije on igrac za nas, uz sve postovanje fantasticnog talenta.Kugla3 je napisao/la: ↑26 mar 2023, 20:22In the summer of 2026, Luka will have the opportunity to opt out of his contract.
Hmm zasto ne!?
Zadnje dvije 90% gubimo, ali vcrs je tu to negdje. Kao sto kazes ova nam pobjeda nista ne znaci. Nego sta je sa Sochanom nema ga vec neko vrijeme, oceli se vraćati za ove zadnje dvije utakmice?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 apr 2023, 09:45Veceras prva od dvije tekme u Austinu.Kako Pop rece sinoc, izgleda da ce praksa postati da svake sezone tu imamo po neku tekmu sto je odlican marketing.
Sto se tice samih tekmi do kraja (POR, MIN, DAL) valjalo bi da nekako izgubimo sve 3.Time bi prosli HOU za predzadnju poziciju i osigurali da u lutriji ne mozemo ispod 6.pozicije.
Ma nema sta, vecerasnja tekma je kljucna da zijanimo, ako HOU kojim cudom ne dobije CHA ili WSH.Kugla3 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:45Zadnje dvije 90% gubimo, ali vcrs je tu to negdje. Kao sto kazes ova nam pobjeda nista ne znaci. Nego sta je sa Sochanom nema ga vec neko vrijeme, oceli se vraćati za ove zadnje dvije utakmice?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 apr 2023, 09:45Veceras prva od dvije tekme u Austinu.Kako Pop rece sinoc, izgleda da ce praksa postati da svake sezone tu imamo po neku tekmu sto je odlican marketing.
Sto se tice samih tekmi do kraja (POR, MIN, DAL) valjalo bi da nekako izgubimo sve 3.Time bi prosli HOU za predzadnju poziciju i osigurali da u lutriji ne mozemo ispod 6.pozicije.
Otkri se Pop.Kugla3 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:39Pop names Zach Collins as starter at center in 2023-24 after his strong play following the Jakob Poeltl trade, a run that including shooting 39.2 percent from 3-point range.
“He’s made it. He’s going to be the guy at five for us,” Pop said.
Znači Pop nam jos ostaje
Zamisli Wembya i Zacha pod košem, dva visoka koji šire parket bez problema![]()
Kao sto kazes duga offsezona ce biti, ali praktično lottery ce biti glavni i taj dan s nestrpljenjem očekujem a ostalo je malo vise od mjesec dana. Nadam se da cemo imati sreće. Champagnie mi izgleda ovako na prvu jako dobar njega bi ostavio sigurno na nekom ugovoru. Sto se tiče ove dvojice tu neznam sta da kazem. Tu su Zach i Bassey, plus ako kojim slučajem i Wemby zavrsi kod nas bice mozda guzve na visokim pozicijama, mada bi i Mamua ostavio jako me podsjeća na ManuaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 apr 2023, 00:34Otkri se Pop.Kugla3 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:39Pop names Zach Collins as starter at center in 2023-24 after his strong play following the Jakob Poeltl trade, a run that including shooting 39.2 percent from 3-point range.
“He’s made it. He’s going to be the guy at five for us,” Pop said.
Znači Pop nam jos ostaje
Zamisli Wembya i Zacha pod košem, dva visoka koji šire parket bez problema![]()
![]()
Ne bi me cudilo da se desi da njih dvojica startaju na pozicijama visokih, ako kojim slucajem dobijemo Wembanyamu. Stavise, siguran sam da nama Wembanyama ne bi startao na C, jer bi ga sto vise zeljeli zastititi od eventualnih povreda.
U pogledu sezone, zavrsili smo s domacim tekmama i preostaje nam tekma u DAL.Porazom i u toj tekmi preuzimamo 2.najgori rekord od HOU i na draftu ne bi mogli pasti ispod 6.pozicije.Pisah vec da o tome treba voditi racuna, ako nam HOU sam ne olaksa posao u zadnjoj tekmi protiv WSH, obzirom da oni igraju sutra ranije.
Poslije zadnje tekme ce uslijediti duga offsezona za nas i bice vremena za svakojake analize, ali PATFOu nece biti nimalo lako odluciti ko ce od svih ovih mladica koji nemaju ugovore za narednu sezonu biti zadrzan!? Bukvalno su svi pokazali dovoljno da ih se ostavi.Tu mislim na Barlowa, Mamua i Champagniea.Da li ce se neko od njih moci dobiti na 2 way ugovor, jer su sad 3 takva mjesta otvorena ili ce im se dati neki ugovor a la Basseyu sto se dao, ostaje da se vidi!? Siguran sam da ce se produziti Jones, a vjerovatno i KBD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.