Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,nerminh74
3isamagicnumber WroteColon
@idma75. Još to nije isključeno, ja sam sam priželjkivao da ode u Bostonu poslje Denveru, baš takvi "value contracti" kao sto je on sada potpisao mogu biti prevaga u POu.
3isamagicnumber WroteColon@Nemanja. Pa hajde realno dokazi ko je vrijedni igrač u Portlandu, on ili CJ. Imaš dovoljno podataka na netu da bi neke konkretne zaključke uzeo. Reci bez koga bi prošli bolje, izvoli.
@pip. Malo toga ti znaš i dokazuješ to frekventno. Odgovor ti je 10% na temu a 90% pokušaj indirektnog vrijedjanja, jesi mislio da ću to promasiti? Sjećam se i ja tebi i tvoji prvi postova koji su bili pokusaj obračuna samnom a ja pojma nemam ko si ti niti me interesuje. Slobodno citiraj svaki post, stojim 100% iza svakog. Kriminalan je bio u početku i to sam dokazao sa podacima. Kada si već stalker da pravis profil mjesecima poslje dešavanja da bi se obračunao sa ljudima zašto ne pogledaš prvi post i u koje vrijeme sam ga napisao. Ako sam zbog ičega dužan, to je onda zato što sam realistički optimista. Itekako je bitno da shvati da je ponižen, sjeti se kada ga je Malone ponizio i kako je poslje toga odigrao kada je prešao u POR. Isti je slučaj sada ali 5x gori. Ti i Nemanja se uhvatili 2-3 primjera i ponavljate kao papige kada ima još 25 slučajeva koji će zarađivati bolje od njega.
@idma75. Još to nije isključeno, ja sam sam priželjkivao da ode u Bostonu poslje Denveru, baš takvi "value contracti" kao sto je on sada potpisao mogu biti prevaga u POu.
3isamagicnumber WroteColon
@Nemanja, ponovo ti kazem da dokazes da nije tako slucaj. Daj validne argumente za koje je CJ vaznji nego Juka u POR pa mozemo raspravljati, vec sam spomenuo neke stvar koje su drasticno pobolsjane od kako je Juka tu. Kada se vec mjesas u tu raspravu daj argumente.
.
“Sa selektorom Duškom Vujoševićem sam imao sastanak u Beogradu, razgovarali smo i na okupljanju reprezentacije prošlog mjeseca u Sarajevu. Prije nekoliko dana mi je javio za kada su zakazane pripreme, to će biti nekih dvije sedmice prije početka drugog kruga kvalifikacija. Potvrdio sam mu dolazak, u stalnom smo kontaktu”, izjavio je Nurkić
Bassha WroteColon“Sa selektorom Duškom Vujoševićem sam imao sastanak u Beogradu, razgovarali smo i na okupljanju reprezentacije prošlog mjeseca u Sarajevu. Prije nekoliko dana mi je javio za kada su zakazane pripreme, to će biti nekih dvije sedmice prije početka drugog kruga kvalifikacija. Potvrdio sam mu dolazak, u stalnom smo kontaktu”, izjavio je Nurkić
Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.