Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Dzanan ima oko 2k glasova prednosti nad gruzijcem, trebalo bi ovo malo pogurati, zaslužio je dečko.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Najrealnije je da struka bira MVP, a ne navijači. Navijači mogu na onovu glasanja izabrati nekoga ko nije zaslužio tu titulu. ne mislim na Musu pri tome, da ne bi bilo zabune. Organizovano glasanja može svakoga dovesti do nečega. Sjećam se kako su srbi na IMDB-u svojim glasovima oborili rejting jednog našeg filma, ne mogu da se sjetim kojeg. I netko, tko se odlučuje da pogleda neki film na osnovu ocjene, a takvih je mnogo, sigurno će zaobilaziti filmove sa niskim ocjenama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:24Dzanan ima oko 2k glasova prednosti nad gruzijcem, trebalo bi ovo malo pogurati, zaslužio je dečko.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa i ne odlučuju samo navijači, to je samo jedan dio glasanja. A film je Quo vadis Aida je u pitanjuSarmica je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:37Najrealnije je da struka bira MVP, a ne navijači. Navijači mogu na onovu glasanja izabrati nekoga ko nije zaslužio tu titulu. ne mislim na Musu pri tome, da ne bi bilo zabune. Organizovano glasanja može svakoga dovesti do nečega. Sjećam se kako su srbi na IMDB-u svojim glasovima oborili rejting jednog našeg filma, ne mogu da se sjetim kojeg. I netko, tko se odlučuje da pogleda neki film na osnovu ocjene, a takvih je mnogo, sigurno će zaobilaziti filmove sa niskim ocjenama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:24Dzanan ima oko 2k glasova prednosti nad gruzijcem, trebalo bi ovo malo pogurati, zaslužio je dečko.
-
- Kontakt:
tukli kod gran canarije bez džanana i bell haynesa 84-86. naredni vikend dočekuju blaugranukoja tokom tjedna ima must win kontra bayerna. ,slavljem bi se totalno primakli playoff sudjelovanju
Je Li Dzanan Out do kraja sezone ?Felixians4 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 16:01tukli kod gran canarije bez džanana i bell haynesa 84-86. naredni vikend dočekuju blaugranukoja tokom tjedna ima must win kontra bayerna. ,slavljem bi se totalno primakli playoff sudjelovanju
Mislim da se ne radi o Aidi. Koliko me sjećanje služi ima tome nekoliko godina, barem 3-4. Aida ima ocjenu 8.0 na IMDB. Mislim da se radi o možda nekom stranom filmu koji je govorio o ratu u Bosni.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:45Pa i ne odlučuju samo navijači, to je samo jedan dio glasanja. A film je Quo vadis Aida je u pitanjuSarmica je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:37Najrealnije je da struka bira MVP, a ne navijači. Navijači mogu na onovu glasanja izabrati nekoga ko nije zaslužio tu titulu. ne mislim na Musu pri tome, da ne bi bilo zabune. Organizovano glasanja može svakoga dovesti do nečega. Sjećam se kako su srbi na IMDB-u svojim glasovima oborili rejting jednog našeg filma, ne mogu da se sjetim kojeg. I netko, tko se odlučuje da pogleda neki film na osnovu ocjene, a takvih je mnogo, sigurno će zaobilaziti filmove sa niskim ocjenama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:24Dzanan ima oko 2k glasova prednosti nad gruzijcem, trebalo bi ovo malo pogurati, zaslužio je dečko.
film angeline jolie
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
In the Land of Blood and HoneySarmica je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:09Mislim da se ne radi o Aidi. Koliko me sjećanje služi ima tome nekoliko godina, barem 3-4. Aida ima ocjenu 8.0 na IMDB. Mislim da se radi o možda nekom stranom filmu koji je govorio o ratu u Bosni.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:45Pa i ne odlučuju samo navijači, to je samo jedan dio glasanja. A film je Quo vadis Aida je u pitanjuSarmica je napisao/la: ↑01 maj 2022, 11:37
Najrealnije je da struka bira MVP, a ne navijači. Navijači mogu na onovu glasanja izabrati nekoga ko nije zaslužio tu titulu. ne mislim na Musu pri tome, da ne bi bilo zabune. Organizovano glasanja može svakoga dovesti do nečega. Sjećam se kako su srbi na IMDB-u svojim glasovima oborili rejting jednog našeg filma, ne mogu da se sjetim kojeg. I netko, tko se odlučuje da pogleda neki film na osnovu ocjene, a takvih je mnogo, sigurno će zaobilaziti filmove sa niskim ocjenama.
vidim i Juka mu pruzio podrsku u kampanji za Mvp-a. jako je bitno da se njih dvojica slazu. mozda je najbolje da ih Vedran stavi za cimere. od slaganja njih dvojice (na terenu/van terena) zavise nase sanse na Euru - ma kakve one bile.
Ubise Barcelonu
domaci igraci odlicni.

-
- Kontakt:
Ubiše moj qrac , izgubili

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
mahalbasic promasio sut za vodstvo i nije faulirao, tu su izgubili nekoliko sekundi i to ih je skupo kostalo
Jbg,Sami krivi vodili su dovoljno

u subotu ce igrati posljednju tekmu u dresu breogana
zeli se oprostiti od navijaca tako sto ce igrati i vjerovatno ce zeljeti napraviti show (nadam se da ce uspjeti, iako je ispao iz ritma)
zeli se oprostiti od navijaca tako sto ce igrati i vjerovatno ce zeljeti napraviti show (nadam se da ce uspjeti, iako je ispao iz ritma)
Znaci ode u RMD.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakva greška.
22-5-3 do sada
On definitivno odlazi čim su ovi iz Breogana napisali da je u pitanju "posljednji ples".
Nadam se dobrom izboru kluba i bravo za večerašnju partiju, samo dva promašaja
Nadam se dobrom izboru kluba i bravo za večerašnju partiju, samo dva promašaja

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.