Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Jedan od najglupljih sportista na podrucju Balkana nazalost.
Narasto je
E moj Jusufe...džaba nosiš majice sa imenima zlatnih ljiljana i heroja Bosne.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kakav bilde hahahahah
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jos ti jednom partizan i njegovi navijaci hebali mamu glavonja mentalno zaostali
Gdje je @ReX, sta mislis o buducnosti Portlanda i njega, ovi su dobili 3. pick - mogu to fino upakovati.
Hocemo li konacno gledati nesto kvalitetno od Portlanda ili ipak Juku u drugoj ekipi, kakve su predikcije?
Hocemo li konacno gledati nesto kvalitetno od Portlanda ili ipak Juku u drugoj ekipi, kakve su predikcije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo
Bez obzira na ovo sa Partizanom, Juka je dokazani patriota, jedan od rijetkih koji javno ispoljavaju svoj patriotizam i svakako sportista sa velikim mudima koji se ne libi da ukazuje na anomalije našeg društva, sporta i košarke, vrlo skroman i odgojen momak za razliku od mnogih koji palamude i ulaguju se.
ma yebo partizan, vise je sad bitna njegova buducnost i to hoce li se konacno uozbiljiti, i ova sezona mu je vala bila meh, doduse kao i Portlandova u globalu.Sarmica je napisao/la: ↑17 maj 2023, 18:05Bez obzira na ovo sa Partizanom, Juka je dokazani patriota, jedan od rijetkih koji javno ispoljavaju svoj patriotizam i svakako sportista sa velikim mudima koji se ne libi da ukazuje na anomalije našeg društva, sporta i košarke, vrlo skroman i odgojen momak za razliku od mnogih koji palamude i ulaguju se.
Treba negdje poslati Simonsa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo
The greatest Bosnian basketball player in recent times.
A Musa?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.