Btw,Tristan Vukčević bilježio skoro 12ppg u ljetnoj-ligi....
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,KK_Bosna
Zahiragic je klasični play ,jedini kojeg smo imali
Džaba krečiš. Jedan je Meho ili Hadžibegić, samo imamo multiplicirane njihove verzije u svim drugim oblastima. Neznanje je opšta poveznica svih njih preko kojih BIA rastura sve naše selekcie i to preko sarajevsko mahalskih fudbalsko košarkaških 'institucija' iz prošlosti. Momački ljudi odrađuju posao preko 'naših' koji imaju obraza preuzeti repku a da nisu uopšte konkurentni godinama u trenerskom poslu bilo gdje.Federer17 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 19:20U tom kontekstu se i pise o Delalicu i njegovoj ulozi, ne da bi s 20 godina bio neki nosilac igre u reprezentaciji.
Odlicno (pod pritiskom) prenosi loptu, ne bjezi od toga da je pimpla po 15s u napadu i itekako fine razigravacke sposobnosti (za jednog klasicnog sutera) ima. Kako rekoh, ubijedjen sam da bi bolje na toj poziciji odigrao od svakog igraca koji je bio u rosteru u Poljskoj, ali izgleda da Aziz zna nesto vise. Bitnije je gurati nekog s 28 godina ko nece proviriti na parket, nego dijete s 20, taman i na tribinama sjedio.![]()
Komotno su mu mogli dati Jeremiceve minute, koji je umislio da je Klay Thompson, a veze o zivotu nema. Doduse, ni Nakic nije igrao danas, a i njega ce sigurno ubaciti u rotaciju.RoninX je napisao/la: ↑18 sep 2023, 14:11Znaci nista od Amsala i Igokee. A i da je ostao svakako bi dobijao mrvice od minuta. Koliko samo taj momak gubi jer mi nemamo svoj klub u kojem bi se afirmisao. Ne govorim o preskakanju ikoga nego o zasluzenim minutama i ulozi. Vec lani je mogao igrati za neki Split 15ak minuta.
19vendetta87 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 01:40Sta mi imamo sa Vukcevicem kad je frajer javno rekao da ce igrati za Srbiju?
Dasta je, jedva prosli na gu*ove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.