Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,nerminh74
Admir_Sa WroteColonlumani WroteColonfilip13 WroteColonzna li ko kad je hadžić zavrsio igracku karijeru?
1984.
Ja sam čuo da je 1984 otišao negdje vani igrati, al stvarno na internetu nema podataka tačno gdje
Zna li se kada je dženaza Sabetu?
filip13 WroteColonSebulba WroteColonfilip13 WroteColonkinđe,varajić,radovanović,marković,teletović,nurkić,bilalović,primorac,mutapčić,benaček,ovako iz prve ruke evo deset boljih od njega
O čemu ti pričaš života ti?
jng ako ti trebam pojasnjavati
Sebulba WroteColonAdmir_Sa WroteColonlumani WroteColon
1984.
Ja sam čuo da je 1984 otišao negdje vani igrati, al stvarno na internetu nema podataka tačno gdje
Zna li se kada je dženaza Sabetu?
1983/84 je još igrao za Bosnu, i to ljeto igrao na OI u LA-u, to se sjećam 100% i znam da je poslije toga igrao i za Famos, ali ne mogu se sjetiti tačne godine, tako da nije karijeru završio 84.Inače je žalosno, koliko malo se napisalo o Sabitu Hadžiću kao igraču, pa taj čovjek je bio trostruki prvak bivše SFRJ, osvajač kupa, prvak Evrope i nosilac bronze sa OI 84. Sigurno među top 10 igrača KK Bosne svih vremena, ako ne i čitave BiH.
Sebulba WroteColonfilip13 WroteColonfilip13 WroteColonkinđe,varajić,radovanović,marković,teletović,nurkić,bilalović,primorac,mutapčić,benaček,ovako iz prve ruke evo deset boljih od njega
O čemu ti pričaš života ti?
jng ako ti trebam pojasnjavati
Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.