Rodjen 13.7.95 / danas mu rodjendan

Igrao za Union Olimpiju, nakon tog prelazi u Barcu b gdje provodi 3 godine( pola godine posudba u Capo d'Orlando ). Prosle sezone igrao za Cibonu. Sljedeca destinacija Španija

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Odlicna stvar sto su zajedno, ali je problem sto igraju istu poziciju.Bassha je napisao/la:Emir se prikljucuje Njegosu u Spaniji, Fuenlabrada novi mu je tim
2 liga?Bassha je napisao/la:16p,11sk,2ast za 26min
Da, Breogan je prvi na tabeli sa 9-0 omjeromnerminh74 je napisao/la:2 liga?Bassha je napisao/la:16p,11sk,2ast za 26min
U drugoj ligi?Bassha je napisao/la:Suljose konacno poceo da pruza dobre partije, zadnjih nekoliko tekmi ide 10+
Pa u kojoj drugoj? Ne moze istovremeno igrati i za Fuenlabradu i za klub u koji je posudjen.nerminh74 je napisao/la:U drugoj ligi?Bassha je napisao/la:Suljose konacno poceo da pruza dobre partije, zadnjih nekoliko tekmi ide 10+
Znam ja to, ali npr. Lazic ima trunku losije statistike u 1 aba ligikobe24 je napisao/la:Pa u kojoj drugoj? Ne moze istovremeno igrati i za Fuenlabradu i za klub u koji je posudjen.nerminh74 je napisao/la:U drugoj ligi?Bassha je napisao/la:Suljose konacno poceo da pruza dobre partije, zadnjih nekoliko tekmi ide 10+
I ja sam od njega puno vise ocekivao, ali je ocigledno realnost skroz drugacija (uostalom, kao i za vecinu ostalih nasih 'potencijala'). Suljo sebe ocigledno precjenjuje. Momak hoce da igra ponajjacu ligu Evrope, a i u Ciboni se nije bio nametnuo. Tek kad prerastes aba ligu, onda mozes ici korak naprijed, a on bi izgleda da preskace. Sad se vratio na nivo kosarke koji je igrao prije 4-5 godina (dok je igrao za drugi tim Barcelone), sto znaci da od juniorskih dana tapka u mjestu.nerminh74 je napisao/la:Znam ja to, ali npr. Lazic ima trunku losije statistike u 1 aba ligikobe24 je napisao/la:Pa u kojoj drugoj? Ne moze istovremeno igrati i za Fuenlabradu i za klub u koji je posudjen.nerminh74 je napisao/la: U drugoj ligi?
Dok sam od Emira puno vise ocekivao, pogotovu poslje epizode u Ciboni
Zar nije mogao igrati za Zadar ili cak u raspalom MZT-u ovako u 23 godini igra 2 spansku ligu
Stvarno se nadam Bosni u ABA ligi pa da valjda zaigra tu sa napokon dobrom minutazom pa da vise probije taj led
Ovako sada polazem nade u penavu i garzu umjesto vise u njega i karahodzica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.