Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,nerminh74
Drape WroteColonSpars - Zrinjski 75 : 73(nakon produžetka)
Žalosno da su ove nekvalitetne ekipe u vrhu naše košarke, a sad su odigrali grozan međusobni duel u ABA 2 ligi.
Durmo: 28 minuta, 14 poena, 11 skokova, 4 asistencije, 3 ukradene lopte.
Igrao je za ovaj nivo vrhunsku odbranu, slobodna bacanja gađao korektnih 6/8, mogao imati čak i nekoliko više asistencija da su suigrači pogađali iz dobrih situacija na njegova dodavanja. Opet je bio na svakom ofanzivnom skoku po čemu je i prepoznatljiv, iako zna i promašiti ili izgubiti loptu nakon svog o. skoka ima i dobrih momenata kao večeras o. skok pa odlična asistencija za Kamenjaša u produžetku. Pogodio floater, kao i obično barem jednom u utakmici istrčao i zakucao u kontri. Ma odlična partija, sve je pokazao osim vanjskog šutaIpak treba reći da su ovakva njegova izdanja više izuzeci nego pravilo, barem do sada.
Na Vrabca i ostale potencijalne reprezentacije iz Sparsa ne vrijedi trošiti riječi.
Bassha WroteColonLazic, Gegic, Atic i Suljo sa svim svojim manama i nedostacima suta su nasi igraci od kojih mozemo ocekivati nesto da postignu.
Camparu i Sikirasa ni pod razno spominjat u bilo kom kontekstu reprezenacije dok ne odu iz 3-4 lige.
Oni igraci koji bi mogli nesto napraviti su : Garza, Matkovic, Durmo, Penava, Talic, Kamenjas i Djedovic
lumani WroteColonBassha WroteColonLazic, Gegic, Atic i Suljo sa svim svojim manama i nedostacima suta su nasi igraci od kojih mozemo ocekivati nesto da postignu.
Camparu i Sikirasa ni pod razno spominjat u bilo kom kontekstu reprezenacije dok ne odu iz 3-4 lige.
Oni igraci koji bi mogli nesto napraviti su : Garza, Matkovic, Durmo, Penava, Talic, Kamenjas i Djedovic
Suljo je sebi spasio karijeru, a ne znam na koga si mislionedostacima shuta
valjda ne na Emira jer ima jako dobar šut.. Ja od Gegica ne očekujem ništa, Lazic igra u mjestu a kod Atica se nikad ne zna, ali mislim da neće stići do Eurolige.Campara je smiješan igrač a Penava možda iznenadi.
Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.