Ma definitivno ima veze i to, a i ovo sastajanje s Dodikom. Prvim postupkom pokusavaju zamazati oci javnosti jer svi mi nekako posebno volimo i postujemo Delibasica. Ok, to jeste lijep i pohvalan gest, ali oni bez obzira na to jos uvijek nista konkretno nisu uradili za bh kosarku. Sto se tice odlaska u Laktase, za par mjeseci ocekujem pricu da nema smisla kaznjavati klub na cijem celu je covjek koji im je pomogao da stanu na noge kad to niko drugi nije htio.Bassha je napisao/la:Sta mislis ima li kakve veze promjena imena kupa sa ovom situacijom oko Igokee ?kobe24 je napisao/la:
Da se malo javnost umiri nakon svega sto je bilo, a da se oni (Igokea) poslije normalno vrate za ligu 6
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
52 : 15
Sto Ratko trezveno prica o Bosni i repki ... bas me pozitivno iznenadi ... nekako sam njega i njegovu pojavu totalno drugacije dozivljavao ... fino rece: 'mi smo u Bosni jedan narod samo razlicite vjeroispovjesti' ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Danas na SK HD (15:00h) bio snimak Laboral vs Partizan (2010-11)
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Sretan rođendan majstore!!!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ljigavac i u politiku usao sve za biznis.

Kakva petorka Netsa. Unistio Drika.
0:44

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.