Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,nerminh74
hrn WroteColonNa spisku su sljedeći igrači:
Matija Janjić (AS - Herceg Novi), Denis Halilčević (ABC Basket), Emin Branković (Bosna Royal),
Darko Bošnjak (Crvena Zvezda), Milutin Ostojić (Crvena Zvezda), Vuk Kusmuk (Gen), Anes Begić (Kakanj),
Valentin Vidović (Kengur), Pavle Tupanjanin (OKK Leotar), Milan Crnogorac (Mogren), Nikola Lebo (Posušje),
Alem Alić (Sloboda), Evel Hadžiselimović (Sloboda), Nikola Mičić (Spars), Matej Panić (Spars),
Armano Gačić (Sport Talent), Orhan Špago (Burch), Filip Đurašević (Zrinjski), Zerim Malešević (Koš),
Dino Dedić (Gradina), Srđan Tešić (Vlasenica), Omar Pilav (Spars).
Lotus WroteColonPa dobro bez ovih iz rs-a sto igraju preko vikenda polufinale prvenstva to je to..Ranije smo se i slozili da je generacija 2002 slaba skroz,a da su glavni igraci 2003 godista Pavlovic,Radovanovic.Aleksic..vidjecemo sta ce biti ..ne treba ni napadati odmah jer covjek je ubacen navrat na nos i sam je rekao da ce kroz ligu mladih vidjeti ko,gdje,sta i to je mislim i najbolje.Tako da ako Bog da na sestoaprilskom turniru trebao bi biti pravi spisak igraca..
malitraktor WroteColonLotus WroteColonPa dobro bez ovih iz rs-a sto igraju preko vikenda polufinale prvenstva to je to..Ranije smo se i slozili da je generacija 2002 slaba skroz,a da su glavni igraci 2003 godista Pavlovic,Radovanovic.Aleksic..vidjecemo sta ce biti ..ne treba ni napadati odmah jer covjek je ubacen navrat na nos i sam je rekao da ce kroz ligu mladih vidjeti ko,gdje,sta i to je mislim i najbolje.Tako da ako Bog da na sestoaprilskom turniru trebao bi biti pravi spisak igraca..
Pavlović i Aleksić su već pozvani u reprezentaciju Srbije, za Radovanovića ne znam, ali mislim da će i on tamo, Rakočević je to iskautirao na vakat....
Lotus WroteColonmalitraktor WroteColonLotus WroteColonPa dobro bez ovih iz rs-a sto igraju preko vikenda polufinale prvenstva to je to..Ranije smo se i slozili da je generacija 2002 slaba skroz,a da su glavni igraci 2003 godista Pavlovic,Radovanovic.Aleksic..vidjecemo sta ce biti ..ne treba ni napadati odmah jer covjek je ubacen navrat na nos i sam je rekao da ce kroz ligu mladih vidjeti ko,gdje,sta i to je mislim i najbolje.Tako da ako Bog da na sestoaprilskom turniru trebao bi biti pravi spisak igraca..
Pavlović i Aleksić su već pozvani u reprezentaciju Srbije, za Radovanovića ne znam, ali mislim da će i on tamo, Rakočević je to iskautirao na vakat....
Znam da su pozivani to je bilo okupljanje 2003 godiste i nista ne mora znaciti osim ako ne zaigraju zvanicne utakmice za U-16..A sto se tice Radovanovica,prije ce Pavlovic i Aleksic zaigrati za nas nego on..jednostavno vrijeme se promijenilo i sad pojedini treneri nemaju koristi kao sto su to imali za vrijeme prosle garniture saveza