Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Da mu kazes da je poglup ne ide. Pa kako uvijek ovako naivno moj Nurkicu.
Lopez ga laktom udara par sekundi prije faula i nista.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Stvarno, faulovi su naivni malo je rec, iako nisam vidio prvi dobro (kretanje u bloku), ali drugi je bio 100%, vidjelo se kako stoji u odnosu na Lopeza, nije mu uopste bio.okrenut licem u lice nego nesto.ga kukom.gura kao basket amaterlija (sto me zacudilo jer obicno se zna postaviti fino).
Sam.sebe unazadi, a fantasticno je poceo.razigravanjem (sad mi je jasno i kako Jokic skupi 8-10 asistencija za noc, pogtovo.kad 80% napada ide preko njega):)
Sam.sebe unazadi, a fantasticno je poceo.razigravanjem (sad mi je jasno i kako Jokic skupi 8-10 asistencija za noc, pogtovo.kad 80% napada ide preko njega):)
Trojica ga ubise na skoku nista ne sviraju cigani 

Naravno da ne sviraju.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
E jbga Juka
Kakav flop.
a ovi jedva docekali da sviraju faul

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 07 nov 2018, 04:56, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Juka. Taman 2 tekme i skonta da ne treba da leti na svakog, da ne baca ljude bezveze, da fino postavi blok, i onda naravno sve to smetne i napravi ovakve gluposti. Da je zvijezda pa ajde, a nije. Nek igra Kolins, sta da se radi.
Lopez na drogama, ne moze promasiti trojku jbt.
Hajde sad Aminu uhvati skok pored Giannisa
lako je saigracima otimati u praznom reketu.

Ala ubija Lopeza u reketu
Sad je bolje. Konacno s Kolinsom u tandemu.
Sjajno
CJ ubi nogama
CJ ubi nogama

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 07 nov 2018, 05:40, ukupno mijenjano 1 put.
I pored problema sa licnim izdominira 
Horog kao mlijeko

Horog kao mlijeko

sad da je stotts pametan da mu spuste par puta loptu i isforsiraju ga, da proba izbaciti lopeza licnim ili makar mu 5tu uzeti, puno bi pomoglo. al jok, nece to pasti njima na pamet
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:sad da je stotts pametan da mu spuste par puta loptu i isforsiraju ga, da proba izbaciti lopeza licnim ili makar mu 5tu uzeti, puno bi pomoglo. al jok, nece to pasti njima na pamet
Isforsirali su CJ

Odlicna partija.
steta za one licne u prvom poluvremenu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.