Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ono kad uzmes Nba League Pass da bi mogao pratiti Jusufa, i sta vidis???Puno sam vise ocekivao ove sezone od njega!!Totalno limitiran u napadu, spor, i predvidljiv, gubi dosta lopti, pass mu skoro nestao itd...Sto se tice defanzive solidan nista posebno! Ja licno mislim da ce najkasnije pocetkom iduce sezone Zach biti startni centar...Volio bi da se varam.
Jeste dobio 4 blokade od Hasana, ali taj isti Hasan nije poentirao preko Juke (izvlacio Whitesidea sto dalje od reketa)
volio bi on da je haso 30 koseva ubacio preko njega vise nego te blokade sto je popio:-)COYS je napisao/la:Jeste dobio 4 blokade od Hasana, ali taj isti Hasan nije poentirao preko Juke (izvlacio Whitesidea sto dalje od reketa)
BsonianBeast27 je napisao/la:Ono kad uzmes Nba League Pass da bi mogao pratiti Jusufa, i sta vidis???Puno sam vise ocekivao ove sezone od njega!!Totalno limitiran u napadu, spor, i predvidljiv, gubi dosta lopti, pass mu skoro nestao itd...Sto se tice defanzive solidan nista posebno! Ja licno mislim da ce najkasnije pocetkom iduce sezone Zach biti startni centar...Volio bi da se varam.
Kakav Zach, nema šanse.. Nemoj suditi nakon jedne tekme, dosta dobro je igrao do sada.
Ali je Zach igrao još bolje. Košarka se igra u oba pravca, a momak s drugom godinom u ligi je igra bolje od Jurkića, bar zasad.lumani je napisao/la:BsonianBeast27 je napisao/la:Ono kad uzmes Nba League Pass da bi mogao pratiti Jusufa, i sta vidis???Puno sam vise ocekivao ove sezone od njega!!Totalno limitiran u napadu, spor, i predvidljiv, gubi dosta lopti, pass mu skoro nestao itd...Sto se tice defanzive solidan nista posebno! Ja licno mislim da ce najkasnije pocetkom iduce sezone Zach biti startni centar...Volio bi da se varam.
Kakav Zach, nema šanse.. Nemoj suditi nakon jedne tekme, dosta dobro je igrao do sada.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
OK. Collins bolji Juka rupa u odbrani.
Tako je, baš sam to napisao. Zach igra bolju obranu i to je to. Juka je jučer odigrao loše, ali svejedno niti u jednom svemiru Leonard ne smije završavati utakmicu ispred njega.lumani je napisao/la:OK. Collins bolji Juka rupa u odbrani.
Lillard je napisao/la:Tako je, baš sam to napisao. Zach igra bolju obranu i to je to. Juka je jučer odigrao loše, ali svejedno niti u jednom svemiru Leonard ne smije završavati utakmicu ispred njega.lumani je napisao/la:OK. Collins bolji Juka rupa u odbrani.
Kada se gubi svi gube a ne samo Jusuf. Imao je Jusuf 3 extra tekme ove godine a valjda dd učinci nesto znače u pobjedama.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako kazes da Zach igra bolje odbranu generalno od Jusufa onda se ozbiljno zapitaj...Lillard je napisao/la:Tako je, baš sam to napisao. Zach igra bolju obranu i to je to. Juka je jučer odigrao loše, ali svejedno niti u jednom svemiru Leonard ne smije završavati utakmicu ispred njega.lumani je napisao/la:OK. Collins bolji Juka rupa u odbrani.
Zach je bolji protiv small ball petorki, i to je logicno. Da bolje brani ono sto mu je posao, sinoc bio on bio na Hassanu, a ne cak i Meyers prije njega. Ne razumijem samo, zasto ne pokusa sa Zackom i Jusufom na 4 i 5. Svaka formacija bez Leonarda je bolja.
Jusuf se treba probudit iz letargicnosti, i bit ce medju najboljim centrima lige. Odmah nakon same kreme lige na toj poziciji.
Rekao sam ove sezone, nije neki velik primjerak, al Zach će samo napredovat s vremenom. Pa i majmunu na grani je jasno da treba izbacit Aminua iz petorke i igrat s Zachom i Jukom, al štaš kad imaš debila na klupi.AshburtonG je napisao/la:Ako kazes da Zach igra bolje odbranu generalno od Jusufa onda se ozbiljno zapitaj...Lillard je napisao/la:Tako je, baš sam to napisao. Zach igra bolju obranu i to je to. Juka je jučer odigrao loše, ali svejedno niti u jednom svemiru Leonard ne smije završavati utakmicu ispred njega.lumani je napisao/la:OK. Collins bolji Juka rupa u odbrani.
Zach je bolji protiv small ball petorki, i to je logicno. Da bolje brani ono sto mu je posao, sinoc bio on bio na Hassanu, a ne cak i Meyers prije njega. Ne razumijem samo, zasto ne pokusa sa Zackom i Jusufom na 4 i 5. Svaka formacija bez Leonarda je bolja.
Jusuf se treba probudit iz letargicnosti, i bit ce medju najboljim centrima lige. Odmah nakon same kreme lige na toj poziciji.
Curry jučer igra fino racionalno, CJ troši lopte ko na traci, al svejedno CJ završava utakmicu, taj tretman Juka nema. Ne bi trebao imat ni ovaj, al yebiga.
- AshburtonG
- Kontakt:
To se slazem. Problem br 1 u Portlandu je CJ, a odmah iza njega Stotts. Ucesca u prvoj rundi PO i nisu neki podvig sa ovom ekipom i potencijalom za trade.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Oni bi fakat trebali pokusati.Butlera dovesti za CJa..
Ovdje u NBA ako zelis biti sampion ne smije biti GM blag. Toronto trade za Kawhia iako je DD najbolji prijatelj sa Lowryem i plus mu obecali da ga nece trejdovati i sad au bolji nego prosle sezone. Tako treba i Portland sa CJ jer ni on ni Dame ne znaju igrati odbranu i nikad nece uspjeti sami.njih dvojica nista napraviti.
Sam je GM kriv kad je ekipu zakopao sa ogromnim ugovorima za prosjecne, ispod prosjecne igrace prije dva ljeta. Ova ekipa Portlanda ostace sto je i sad sljedecih par godina. Morate shvatiti da je mnogim vlasnicima dovoljno da ekipa izbori plejof iz godine u godinu, profit se vrti a navijaci imaju sta gledati. Sto mislite da Memphis i dalje nije trejdao Conleya ili Gasola, zato sto nebi imali hiljadu prodatih karti. Ako nemas nekog generacijskog igraca, prosjek i nije losa stvar(meni prosjek predstavljaju ekipe tipa Portland, Washington).
Ja ne znam kako onaj leonard igra u nba uopšte?! Garant mu ćaća neki yeben manson.
Baš je negledljv lik na terenu izgleda tako smotano da je fascinantno. Igra centra a više vremena provodi iza linije za tri poena.
Što se juke tiče, mora igrati sa više anganžmana. Nekad se vuće k'o najveća ojebina po terenu, može se i razumijeti napravi tonu skrinova pa i ne dirne loptu po par posjeda. Mora uzimati šuteve bez obzira na sve.

Što se juke tiče, mora igrati sa više anganžmana. Nekad se vuće k'o najveća ojebina po terenu, može se i razumijeti napravi tonu skrinova pa i ne dirne loptu po par posjeda. Mora uzimati šuteve bez obzira na sve.
-
- Kontakt:
Veceras jedan DD i konacno prva 3-ca
Layman opet starter 

Nurkic je glup momak!
Dobro usao u mec i onda ovo 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 30 okt 2018, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad prije napravi 2 faula
Nisam ni nasao link kako treba, a on vec vani :S
Nisam ni nasao link kako treba, a on vec vani :S
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.