Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
Stotts je najvise sjebao razvoj Nurkica.
Juka je masina, samo treba mentalno da poradi. Trojka ide kao kap.
Juka i Scoot

droppingdimes20 (insider s twitter-a koji je pogodio dosta toga) kaze da bi ayton mogao u por, a nurkic u phx
iskreno, ovo ima smisla za obje ekipe, za phx zato sto nisu zadovoljni s aytonom, pogotovo na onakvom ugovoru, a ni on ne zeli biti cetvrta opcija u napadu (nurkic je mnogo jeftiniji i ne bi imao problem da bude cetvrta opcija u napadu), a za por zato sto ayton ima 25 godina i donekle se moze smatrati kao dio rebuildinga, ako se za to odluce, a i ovako pretpostavljam da vjeruju da ima veci potencijal nego sto je do sada pokazao
iskreno, ovo ima smisla za obje ekipe, za phx zato sto nisu zadovoljni s aytonom, pogotovo na onakvom ugovoru, a ni on ne zeli biti cetvrta opcija u napadu (nurkic je mnogo jeftiniji i ne bi imao problem da bude cetvrta opcija u napadu), a za por zato sto ayton ima 25 godina i donekle se moze smatrati kao dio rebuildinga, ako se za to odluce, a i ovako pretpostavljam da vjeruju da ima veci potencijal nego sto je do sada pokazao
Eto Juki prilike da se bori za titulu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bolji tim nije mogao ni sam izabrati. Samo da hoce otici vise iz Portlanda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Malo bacio pogled na komentare navijača Sunsa, ne da bi bili razočarani - nego im se gadi pomisao na Nurkića, eto ispade sad Aytona nevjerovatan igrač, a po nekom mom skromnom mišljenju njih dvojica su baš tu negdje. Kombinacija Nurkić - Durant
, imam osjećaj da bi bili najbolji jarani.
Lillard klasična pi-č-ketina, yebo li ga Miami.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo
Ma mislim da je najveći problem za Sunse to što se dodaje Nurkić koji je sklon povredama na već labilan roster što se toga tiče.Surreal je napisao/la: ↑20 sep 2023, 09:00Malo bacio pogled na komentare navijača Sunsa, ne da bi bili razočarani - nego im se gadi pomisao na Nurkića, eto ispade sad Aytona nevjerovatan igrač, a po nekom mom skromnom mišljenju njih dvojica su baš tu negdje. Kombinacija Nurkić - Durant, imam osjećaj da bi bili najbolji jarani.
Da je ovo onaj Juka prije loma noge, kad je bio dosta snažniji i kad se više trudio u odbrani, fit bi bio savršen.
insider za phx, njihovi navijaci ga slusaju/citaju jer je pouzdan i ovdje iznosi svoje misljenje, a sto bi lako mogla biti info direktno od phx, pa da to prenese navijacima, da ih ubjedi da je nurkic dobar potez itd, jer njihovi navijaci negativno reaguju na ovaj potencijalni trade
jbg, volio bih kad bi se desio ovaj trade, phx je contender, pa cak i da ne osvoje, bolje ga je gledati tamo, nego u portlandu
jbg, volio bih kad bi se desio ovaj trade, phx je contender, pa cak i da ne osvoje, bolje ga je gledati tamo, nego u portlandu
Bolje da nisam upao na Suns reddit. Sad sam depresivan
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad sa ljiljankom brat izađe na proslavu prstena 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.