Blazers' Damian Lillard meets with owner Paul Allen over team direction

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,nerminh74
haris004 WroteColonMeni je on ove sezone razočarenje. Skakački i defanzivno to možda i ne izgleda toliko loše ali napad je priča za sebe. Svakako da se nije očekivalo da će bit lider ekipe jer realno treća je opcija u napadu ali kad se vidi ogroman broj promašenih zicera i izmišljanje tople vode oko obruča, moglo je to dosta bolje. Da ima kakvu takvu završnicu brojke bi bilo drastično bolje, čak bi se vrtio oko 20 u prosjeku. Centar sa statistikom 20/10 i solidnom odbranom bi skoro svaka franšiza potpisala na početku sezone, ali ovo što on radi je loše.
Ako napusti Portland mislim da je to početak kraja za njeg. Kao relativno nov igrač u ligi promijenit 3 ekipe, gdje je u svakoj imao priliku da bude startni centar, on se nije dokazao. Nekako mi djeluje da će ostvarit karijeru Kufosa iz Grčke, rezervni centar za oko 20 minuta u najboljem slučaju.
Nadam se da će se sad zahuktat i prograt i da će dugo zadržati taj nivo. Želim zakucavanja, više laganih poena, manje nekih šuteva koji se samo kod njeg mogu vidjet. Unošenje drugim igračima u facu i samopuzdanje su također dobre stvari, ali kad ima pokriće. Trenutno ih u mojim očima i nema. Sad il nikad Nurk, pitanje je ugovora
SPY WroteColonPa generalno gledano sasvim zadovoljavajuće barem meni. Samo da poradi malo na agresivnosti u napadu. Nema mi ništa mrže nego kad radi neka polaganja ili poluhorok na metar od koša. ZAKUCAJ JE YEBEM JOJ MAJKU. Samo na tome da poradi do kraja ove sezone.
Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.