od igraca koji je bacao cigle one najgore vrste sa 2 metra, do igraca koji printezisovski ubacuje bez greske...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
KK_Bosna je napisao/la:srce je uvijek bilo tu... ali sta je veliki nenad markovic za samo godinu dana uradio od njega...![]()
od igraca koji je bacao cigle one najgore vrste sa 2 metra, do igraca koji printezisovski ubacuje bez greske...![]()
![]()
Tracy3McGrady je napisao/la:Ljudi moji niste svjesni koliko je ovo ljudska gromada. Išao sam u Montpellier protiv poljaka i Francuza, i posmatrao sam naše igrače na klupi dok ne igraju, posle tekme itd... Pa ovaj čovjek daje 1000% posto od sebe na klupi, imam osjećaj da je umoran kad ulazi u igru od toliko bodrenja i skakanja nakon svakog koša ili defanzivnog skoka. Posle tekme lik hladno 5-6 minuta se pozdravlja sa navijačima. Toliko sam zavolio ovog čovjeka da je to čudo.
Takodje Vrabac, Buza i Kikanovic su ono baš raja i njih 4 su ostala duže od ostalih sa navijačima.
Ivannovic je priča za sebe, koja emocija ljudi mojine znam jel se vidjelo na TV-U protiv poljaka kad je sčepao Bavcica za prsa hoće da ga udara, ne smije niko da pisne, koji autoritet.
Stipe je izdominirao Gortata ljudi moji i da je Gorda bio na nivou onu bi tekmu uzeli glat.
Cedevita je odigrala još jednu trening utakmicu u Domu košarke Cedevita, ovoga puta sa samo pet igrača iz udarne postave, te izgubila od Splita 82:88 (24:16, 20:19, 16:23, 22:30). Bez reprezentativaca Ramljaka, Bošnjaka, Lime, Benitea, Aguilara i Stipanovića, kao i ozlijeđenih Katića i Krušlina...
mirzatele je napisao/la:Ma dosao je, na onom intervjuu Nurkica, prikazuju trening i Stipan je tu
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.