Džanan Musa
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,KK_Bosna
Re: Džanan Musa
7 poena za 20 sekundi
Niaam gledao 2 poluvrijeme,sta je ovo samo 16 minuta?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
rijesio tekmu u trecoj i nije bilo potrebe da ga uvodi u zadnjoj.
problem je sto je u prvom poluvremenu dobio samo 8 minuta, ne kontam kako mozes najboljeg igraca ovako maltretirati vec 2 sezone. Sve ispod 25 min je sramotno, a siguran sam da bi imao barem 17-18 poena u prosjeku na tu minutazu, ako ne i 20:-)
problem je sto je u prvom poluvremenu dobio samo 8 minuta, ne kontam kako mozes najboljeg igraca ovako maltretirati vec 2 sezone. Sve ispod 25 min je sramotno, a siguran sam da bi imao barem 17-18 poena u prosjeku na tu minutazu, ako ne i 20:-)
Jbg...ne moze on imati bolje brojke od Campazza i Hezonje...babino je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:10rijesio tekmu u trecoj i nije bilo potrebe da ga uvodi u zadnjoj.
E jbga,nekima to nije prepreka da odigraju 25+min.Kad igra kao protiv Granade nema problema,ali kad igra kao veceras onda ga ostavis u igri,koliko puta se desilo da postigne vise poena od odigranih minuta?,to je sramota za trenera.Mario kada ga je prvi put prozvao haman vise nikada nije odigrao neke male minute.
naravno, neka su mu ova dvojica igrali garbage time:-)Vaya je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:14Jbg...ne moze on imati bolje brojke od Campazza i Hezonje...babino je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:10rijesio tekmu u trecoj i nije bilo potrebe da ga uvodi u zadnjoj.
Za Musu se zna, islo ga, ili ne, minute i izmjene idu po planu. Doduse, zna ga kazniti i manjom minutazom ako ne ide:-)
Mislim da je vrijeme da se malo pobuni. U euroligi Hezonja ima poen vise u prosjeku a 6-7 min vise na parketu.
Musa toplo hladno.Veceras je pokazao da je prije dva dana bila losa noc.
Bit ce on opet najbolji strijelac Reala.
Bit ce on opet najbolji strijelac Reala.
Nije mi jasan ni Real, ni Chus Mateo...babino je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:01naravno, neka su mu ova dvojica igrali garbage time:-)Vaya je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:14Jbg...ne moze on imati bolje brojke od Campazza i Hezonje...babino je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:10rijesio tekmu u trecoj i nije bilo potrebe da ga uvodi u zadnjoj.
Za Musu se zna, islo ga, ili ne, minute i izmjene idu po planu. Doduse, zna ga kazniti i manjom minutazom ako ne ide:-)
Mislim da je vrijeme da se malo pobuni. U euroligi Hezonja ima poen vise u prosjeku a 6-7 min vise na parketu.
Ako je prethodne 2 godine "morao" imati 20-tak minuta po utakmica radi rostera koji su imali, stvarno mi nije jasno da i ove godine "mora" imati istu minutazu radi nekog Abaldea ili Rathan-Mayesa...Ja da vodim Real, sa ovakvom formom koju imaju Musa i Hezonja mi ne bi igrai ispod 30 minuta...
jednostavno receno nasi igraci su previse fini a neki imaju i kompleks nize vrijednosti pa kad odu negdje vani samo gledaju kako da se sto lakse adaptiraju povladjujuci drugima, tj saigracima.
vrijeme je da Musa ili napusti real ili se jasno oglasi spram svoje minutaze.... Zajeb.ite pricu da ga Mateo tempira za najvazniji dio sezone, igraju na 2-3 fronta bla bla... . Ako momak sa 25 godina ne moze igrati u Realu 27+ minuta, neka ide tamo gdje moze, tj.tamo gdje ga vise cijene... 20 minuta moze igrati i u NBA, siguran sam.
vrijeme je da Musa ili napusti real ili se jasno oglasi spram svoje minutaze.... Zajeb.ite pricu da ga Mateo tempira za najvazniji dio sezone, igraju na 2-3 fronta bla bla... . Ako momak sa 25 godina ne moze igrati u Realu 27+ minuta, neka ide tamo gdje moze, tj.tamo gdje ga vise cijene... 20 minuta moze igrati i u NBA, siguran sam.
- Beduin
- Kontakt:
Predug jezik i misljenje o sebi je imao kad je najmanje trebalo pa se ukenjao u NBA. Sad kad je vratio formu, igru, sazrio, on suti li suti, a itekako ima kredita da javno izrazi nezadovoljstvo minutazom pa makar to diplomatski odradio.
Ovako nikakvu ulogu i autoritet nema nakon silnih stvari iz proteklih sezona, a zadovoljava se time.
Ovako nikakvu ulogu i autoritet nema nakon silnih stvari iz proteklih sezona, a zadovoljava se time.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pricamo o Realu nije KK Bihac .....Drazen trpio u Portlandu svašta i dokazao posleBeduin je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:49Predug jezik i misljenje o sebi je imao kad je najmanje trebalo pa se ukenjao u NBA. Sad kad je vratio formu, igru, sazrio, on suti li suti, a itekako ima kredita da javno izrazi nezadovoljstvo minutazom pa makar to diplomatski odradio.
- legenda reala
- Kontakt:
ma kakvo tempiranje, kad krenu bitne utakmice on nece nikako igrati zadnju cetvrtinu ko i dosad, mora zabiti za 8 minuta u prvom pol sto dobije 20 poena da bi kod ovog kretena dobio bar deset u drugom poluvremenu i on to trpi nek trpi kad je budala
frajer mu reze minutazu kao da mu je 38 godina pa ono pred penziju igrac dobije 8 minuta prvo pol i 3 citavu ako mu ide dobro 4 ili presjedi citavu na klupi ili ude zadnjih 2 minute ako ne ide ostale i tako svaki put
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Beduin
- Kontakt:
Ma kazem kako je talasao kad je bio mladic, novi Jordan, razvalice pa ga pojede NBA. Sad je dokazao da moze i sa daleko manjom minutatom od pojedinaca bio mvp, a sad jos manja minutaza umjesto kao nagrada da bude lider. To me nervira. Da makar malo digne glas i pokaze muda jer zna da moze i dalje preci u najbolje euro ekipe.lumani je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:53Pricamo o Realu nije KK Bihac .....Drazen trpio u Portlandu svašta i dokazao posleBeduin je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:49Predug jezik i misljenje o sebi je imao kad je najmanje trebalo pa se ukenjao u NBA. Sad kad je vratio formu, igru, sazrio, on suti li suti, a itekako ima kredita da javno izrazi nezadovoljstvo minutazom pa makar to diplomatski odradio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znas kako ide min u Realu zarada ,domaci,pa ovaj treći red .Musa je negdje izmedju .Beduin je napisao/la: ↑12 jan 2025, 08:58Ma kazem kako je talasao kad je bio mladic, novi Jordan, razvalice pa ga pojede NBA. Sad je dokazao da moze i sa daleko manjom minutatom od pojedinaca bio mvp, a sad jos manja minutaza umjesto kao nagrada da bude lider. To me nervira. Da makar malo digne glas i pokaze muda jer zna da moze i dalje preci u najbolje euro ekipe.lumani je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:53Pricamo o Realu nije KK Bihac .....Drazen trpio u Portlandu svašta i dokazao posleBeduin je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:49Predug jezik i misljenje o sebi je imao kad je najmanje trebalo pa se ukenjao u NBA. Sad kad je vratio formu, igru, sazrio, on suti li suti, a itekako ima kredita da javno izrazi nezadovoljstvo minutazom pa makar to diplomatski odradio.
Veceras je dobio minutu vise,17
- legenda reala
- Kontakt:
Sramota ja ne znam sta on vise radi ovdje, valjda je skonto dosad da on ovom majmunu ne treba i da on ima neke svoje igrace i rotacije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nek trpi kad nece da se pobuni kao Hezonja. Hoce 5 miliona ugovor, dobije ga. Hoce da igra koliko zeli, dobije i to. Ovaj nas samo suti jbg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
premalo igra, ako ne moze u realu dobijati 25'+ svaku utakmicu,
treba traziti klub u kojem to moze dobit, a ako ce igrati u prosjeku 15' onda nek pokusa makar izganjati nba pa nek tamo ganja da ulazi s klupe opet ce skupit 10-15' ko rezerva tamo
treba traziti klub u kojem to moze dobit, a ako ce igrati u prosjeku 15' onda nek pokusa makar izganjati nba pa nek tamo ganja da ulazi s klupe opet ce skupit 10-15' ko rezerva tamo
🔵⚪