F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Ko će kreirati?
moke156 je napisao/la:Ko će kreirati?
Kreirano
Ramiy je napisao/la:tu
Gdje?
jopaa7 je napisao/la:Ramiy je napisao/la:tu
Gdje?
Eto me
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Odradim ovako dobro takticki, nabije me moke prvo i izgubim 20 sekundi i onda mi 2 kruga prije kraja konekcija pukne. 

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kanye je napisao/la:Odradim ovako dobro takticki, nabije me moke prvo i izgubim 20 sekundi i onda mi 2 kruga prije kraja konekcija pukne.
nabio je mene mello,pa sam ja u tebe,halali
moke156 je napisao/la:Kanye je napisao/la:Odradim ovako dobro takticki, nabije me moke prvo i izgubim 20 sekundi i onda mi 2 kruga prije kraja konekcija pukne.
nabio je mene mello,pa sam ja u tebe,halali
Ma ok sve, desi se. Melo je uvijek najgori.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ovo bas nesto nije ok, ulazim u poslejdnji krug 3,8 ispred Johna i on samo nestade kontam otisao u box, Jopa iza 16 sec ja lagano zadji krug, ulazim u cilj John zavrsio 1,8 iza mene, mogao sam lagano pobjedu izgubiti.
Jakobsen91 je napisao/la:Ovo bas nesto nije ok, ulazim u poslejdnji krug 3,8 ispred Johna i on samo nestade kontam otisao u box, Jopa iza 16 sec ja lagano zadji krug, ulazim u cilj John zavrsio 1,8 iza mene, mogao sam lagano pobjedu izgubiti.
Pa mi govorimo vec 5 utrka da nesto ne valja

Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
- Jakobsen91
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
Mozes u toku trke, kod mene se to stima na brojevima iznad slova. npr ja stisnem 1-1-2 za option 1-1-1 za prime itd.

Blejzer10 je napisao/la:Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
Tokom trke može. Ja tako fulio, pa umjesto prime ili option, uzeo wet

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
Tokom trke može. Ja tako fulio, pa umjesto prime ili option, uzeo wet![]()
ma ti bi sa citom bio zadnji svakako
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Može se i tokom trke. To ti sebi kontrole nisi namještao kad si instalirao? Meni su za to w, a, s i d. Mada sam danas na početku trke stavio da u 6. prelazim na opcije jer znam kako bude na Silverstone. Onda sam na prime u 6. promijenio, al skontam da je bolje ostat još 1 vani da mogu preći na opcije.

Jakobsen91 je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
Mozes u toku trke, kod mene se to stima na brojevima iznad slova. npr ja stisnem 1-1-2 za option 1-1-1 za prime itd.
E je.biga. Ja pokušao preko race director-a, vidim nema. Šteta. Bilo je zanimljivo imat kavaja u retrovizoru
- Jakobsen91
- Kontakt:
jopaa7 je napisao/la:Pa mi govorimo vec 5 utrka da nesto ne valja
Bas se desavaju stvari ko nikad prije, kod mene u kvalama moke i john udaraju u zid i samo odjednom uletise u cilj.

Blejzer10 je napisao/la:Jakobsen91 je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Jel se moglo tokom trke odabrat koje ćeš gume promjeniti ili se to mora prije trke?
E je.biga. Ja pokušao preko race director-a, vidim nema. Šteta. Bilo je zanimljivo imat kavaja u retrovizoru
Dobra borba je bila. Sve u sekundi.

Onda onaj krug što sam ostao duže od tebe imao nezgodu i izgubim 20 sekundi. Sreća pa ne znaš za gume.

Jakobsen91 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Pa mi govorimo vec 5 utrka da nesto ne valja
Bas se desavaju stvari ko nikad prije, kod mene u kvalama moke i john udaraju u zid i samo odjednom uletise u cilj.Da nije zbog nekog od ovih novih sto su poceli igrati.
Ma nema veze jer vozili smo dela(john), melo i ja jednu utrku i opet se desilo, dok je bila jedna od ovih 25% sasvim u redu. Ocito serveri ne rade vise

Jakobsen91 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Pa mi govorimo vec 5 utrka da nesto ne valja
Bas se desavaju stvari ko nikad prije, kod mene u kvalama moke i john udaraju u zid i samo odjednom uletise u cilj.Da nije zbog nekog od ovih novih sto su poceli igrati.
Meni je sve bilo OK, do trenutka kad su Kanye i Blejzar odustali, tada su se počela 2 bolida teleportirati po stazi.
Ramiy je napisao/la:
ma ti bi sa citom bio zadnji svakako
Bitno da se bodovi uzimaju

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kanye je napisao/la:Dobra borba je bila. Sve u sekundi.![]()
Onda onaj krug što sam ostao duže od tebe imao nezgodu i izgubim 20 sekundi. Sreća pa ne znaš za gume.
Ja sam kontao da si i ti se sj.ebao s gumama. Prvo vidim osmi krug +16 u odnosu na tebe a bilo prije bokseva u sekundu. I onda vidim smanjuje se prednost naglo a ja ko da safety car vozim

Još odem u boks, jer nakon 3 kruga nisam više mogao pravo voziti,kontam smilovat će se, promjenit mi sami u prime kad opet intermediate.

Tu izađem. A dobra trka bila. Da spojimo moj prvi dio staze i tvoj drugi, pošten vozač bi se mogao sastavit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.