KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ima li gdje da se prati video prijenos na netu?
sta je ba ovo prvo pise dao ivan tricu
pa mu izbrisu

pa mu izbrisu

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Evo nove info za Ovcinu kazu da nece igrati jos oko 2-3 sedmice,znaci do kraja NLB lige.
Kemala sam vidio i ja bih rekao da on moze igrati i sad ali eto i on je tu za nasu ligu.
Kemala sam vidio i ja bih rekao da on moze igrati i sad ali eto i on je tu za nasu ligu.
zimic 4 licne u drugoj cetvrtini
a jedna je tehnicka

a jedna je tehnicka

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:zimic 4 licne u drugoj cetvrtini![]()
![]()
![]()
a jedna je tehnicka
bas me to cudi od zimica hahaha
"Hard work good and hard work fine,
but first take care of head"
but first take care of head"
ma nevjerujem da je to tacno ba
pa nebi ga drzo do kraja druge da ima 4 licne
a i prvo rezultat bio 13-10 pa onda 13-3
nesta im nije uredu sa stranicom
pa nebi ga drzo do kraja druge da ima 4 licne

a i prvo rezultat bio 13-10 pa onda 13-3

nesta im nije uredu sa stranicom

vidi ti hajrica, tek sto se vratio u ekipi, razvaljuje....
mogu mislit kolko bi bilo protiv sirokog da je on igro 

a vidi ti Mukija sto se razigrao, 24min. vec! iznenadjujeme ovaj nas trener
Alhemicar je napisao/la:Koja konfuzija na stranici,ni rezultat ne znaju ispravan poslati.
jednom je bilo zvezda-hemofarm 98-94 a sad 77-69

sto ikonic ne igra?????
samo 14 min odigro
da se nije i on povrijedio????
P.S izgleda da ce bit jos jedno iznenadjenje

ivanovich dobi 4. pa u sljedechem napadu Hajrich 3. lichnu...to bash i nije fino?!
intelekt je napisao/la:ivanovich dobi 4. pa u sljedechem napadu Hajrich 3. lichnu...to bash i nije fino?!
zadnja je cetvrtina moze se izdrzat

bit ce gusto...
ili produzeci 

steta, ubili smo ih u 3. 21:8 al izgleda da necemo izdrzati
teskoooo
Steta!! Nisam vjerovao da smo psihicki tako jaki, da smo zadnjih 6 slobodna bacanja pogodili u zadnje 2 min, tekme!! To ja za svaku pohvalu!!
Nego, je fulio valjda zimic zadnji napad. steta
Nego, je fulio valjda zimic zadnji napad. steta
- storm_raider
- Kontakt:
69:68 za Split. KRAJ.
Obzirom na sastav u kojem smo nastupili, covjek mora da bude zadovoljan.
Zna li neko sta je Ikonicem?
Obzirom na sastav u kojem smo nastupili, covjek mora da bude zadovoljan.
Zna li neko sta je Ikonicem?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.