OKK Spars
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: OKK Spars
Kao sto sam i najavio danas. Smijesno bacanje para.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Mogu ti uslikat Listic, cekao 74 km Domzale , majku im , kad sam vidio da je skocila na listicu kvota na 2.2 znao sam da sam fulao , jos ti napisa to ... majku im , kad god su se domzale priblizile ovi se odlijepe ...
-
- Kontakt:
Ma bilo je meni sumnjivo u Niksicu kad su dobili znao sam da su vjerovatno kupili, jer nema sanse da ovaj Spars ikoga moze dobiti u gostima smijesna je ovo ekipa, ali ovo danas je bilo preofirno po stranim kladionicama kvote dosle ispod 1,40 na dvojku.HeraklitMracni je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:27Mogu ti uslikat Listic, cekao 74 km Domzale , majku im , kad sam vidio da je skocila na listicu kvota na 2.2 znao sam da sam fulao , jos ti napisa to ... majku im , kad god su se domzale priblizile ovi se odlijepe ...
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Amidja mi izdaje stan kosarkasu Domzala , jednom cu ga pitat za ovo ..
-
- Kontakt:
Namjestena utakmica nema razloga da kvota pada toliko, Helios kompletan, zadnji mec igrali prije 8 dana znaci nisu umorni.
MES QUE UN CLUB!
Tvoji da se vrate na tvorničke postavke ne bi imali gdje igrati košarkaške utakmice. Morali bi igrati utakmice u Mostaru.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kada navrate na ovu temu kamatari, revolveraši i kockari i pišu o svemu što nema veze sa košarkaškom igrom, odmah ti je jasno o kakvom se mentalnom sklopu ljudi radi. 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 jan 2020, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa bar osvojite jedan jedini trofej pa možete se sa nama ravnati! Mi smo sve od 0 napravili od moderne dvorane do najuspješnijeg bh kluba u timskim sportovimaMancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:25Tvoji da se vrate na tvorničke postavke ne bi imali gdje igrati košarkaške utakmice. Morali bi igrati utakmice u Mostaru.![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ti si primjer šta znači prepotentno seosko razmišljanje.UstanikSBII je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:03Pa bar osvojite jedan jedini trofej pa možete se sa nama ravnati! Mi smo sve od 0 napravili od moderne dvorane do najuspješnijeg bh kluba u timskim sportovima![]()
Da su osvojili 100 trofeja, selo ostaje selo.
-
- Kontakt:
Prepotentno razmisljanje
Sarajevo je kao neki grad
Seljacino glupa, covjek ti istinu napisao bolnu po tebe.

Sarajevo je kao neki grad

Seljacino glupa, covjek ti istinu napisao bolnu po tebe.
MES QUE UN CLUB!
Kamataru, ulica u mom naselju je mislim duža od tvog Srebrenika.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:30Prepotentno razmisljanje![]()
Sarajevo je kao neki grad![]()
Seljacino glupa.
-
- Kontakt:
Seljoberu ja za pola sata u EU, a ti u usmrdjelom gradu gdje ne vidis 4 metra ispred sebe.Mancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:31Kamataru, ulica u mom naselju je mislim duža od tvog Srebrenika.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:30Prepotentno razmisljanje![]()
Seljacino glupa.
MES QUE UN CLUB!
- UstanikSBII
- Kontakt:
U BiH ne postoje gradska naselja! Jer da postoje znao bi se urbanistički red, znalo bi se gdje i kad se smeće odvozi, svi bi imali vodu itd! Ovo što kod nas imaš su pokušaji imitacije grada!Mancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:31Kamataru, ulica u mom naselju je mislim duža od tvog Srebrenika.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:30Prepotentno razmisljanje![]()
Seljacino glupa.
Ako ćeš se držati zakona BiH mi smo službeno grad

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kod vas je postojao samo uzp projekat.UstanikSBII je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:00U BiH ne postoje gradska naselja! Jer da postoje znao bi se urbanistički red, znalo bi se gdje i kad se smeće odvozi, svi bi imali vodu itd! Ovo što kod nas imaš su pokušaji imitacije grada!Mancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:31Kamataru, ulica u mom naselju je mislim duža od tvog Srebrenika.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:30Prepotentno razmisljanje![]()
Seljacino glupa.
Ako ćeš se držati zakona BiH mi smo službeno grada brojke kažu najuspješniji bh klub u muškoj konkurenciji
I mogao si taj avatar napraviti malo manje ofirno. Modifokovani kukasti krst. Nisi su svi tako naivni da ne mogu skontati kakav si avatar postavio.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kakav sam to avatar postavio majke ti

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Steta sto Selimovic nije mogao kupiti utakmicu veceras u Tuzli da ovi antitalenti pobjede jos nekoga.
MES QUE UN CLUB!
Kamataru odnosno lihvaru među menadžerima iz Srebrenika, nebitna utakmica za ovaj klub.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:54Steta sto Selimovic nije mogao kupiti utakmicu veceras u Tuzli da ovi antitalenti pobjede jos nekoga.

Ubit ce te bolan ta ljubomora i zavist, opusti se, jednostavno se nekada pomiri sa nekim stvarima, to ti je bolje i za tebe, za tvoje zdravlje itd vjeruj mi...Mancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:25Ti si primjer šta znači prepotentno seosko razmišljanje.UstanikSBII je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:03Pa bar osvojite jedan jedini trofej pa možete se sa nama ravnati! Mi smo sve od 0 napravili od moderne dvorane do najuspješnijeg bh kluba u timskim sportovima![]()
Zaobiđi me sa svojim seoskim komentarima i doskočicama ako ikako možeš? Nisi mi uopšte interesantan.sb1996 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:09Ubit ce te bolan ta ljubomora i zavist, opusti se, jednostavno se nekada pomiri sa nekim stvarima, to ti je bolje i za tebe, za tvoje zdravlje itd vjeruj mi...Mancini je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:25Ti si primjer šta znači prepotentno seosko razmišljanje.UstanikSBII je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:03
Pa bar osvojite jedan jedini trofej pa možete se sa nama ravnati! Mi smo sve od 0 napravili od moderne dvorane do najuspješnijeg bh kluba u timskim sportovima![]()
Da budem ljubomoran na malo veće uzp selo!? Smiješno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.