Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Kosarkaska liga BiH
Koja hrpa anonimusa ... 
'Politička elita u BiH se sastoji od veze između politike, biznisa, organizovanog kriminala i medija. Njihov glavni interes je mogu li ukrasti i zadržati sve što pokradu bez ikakve odgovornosti. Ništa što im EU nudi nije bolje od toga.' by US Congress
Ove godine Borcu primarni cilj opstanak.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sta se desava sa Borcem,vecina timova se pojacava,dok Banjalučani spavaju.
Vidio sam da su produženi ugovori sa Saricem,Adamovicem,Dragojevicem,ali o novim igračima ni slova.
A šteta je,povoljnu grupu ima Borac u ABA2 ligi.
Jesu finansijski problemi problemi razlog sto nema novih igrača,i hoce li ih biti,ako znas?
Upravo tako, finansijski problemi. Generalno, ovu sezonu ćemo većinski iznijeti sa našim juniorima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑13 avg 2026, 11:00Sta se desava sa Borcem,vecina timova se pojacava,dok Banjalučani spavaju.
Vidio sam da su produženi ugovori sa Saricem,Adamovicem,Dragojevicem,ali o novim igračima ni slova.
Jesu finansijski problemi problemi razlog sto nema novih igrača,i hoce li ih biti,ako znas?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pretpostavio sam,šteta za Borac,ali vjerujem ipak da nece biti borba za opstanak,mozda zlatna sredina.AvantiBL je napisao/la: ↑13 avg 2026, 12:46Upravo tako, finansijski problemi. Generalno, ovu sezonu ćemo većinski iznijeti sa našim juniorima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑13 avg 2026, 11:00Sta se desava sa Borcem,vecina timova se pojacava,dok Banjalučani spavaju.
Ne bi valjalo za RS da se polako unistavaju klubovi,znamo kako je prosla Jahorina,Slavija je dovela par vrlo dobrih igrača ,2-3strana igraca,plus su produzili sa Pierrom Sandersom kao i sa glavnim trenerom,ako uspiju poboljšati igru na gostujucem terenu,mogu biti ozbiljan protivnik za vecinu klubova.
Od Leotara ne očekujem neku značajniju promjenu,a Drina bez stranih igraca sigirno nece biti značajan faktor.
Najviše mi je žao Paljana,vjerovao sam u taj projekt,ali nažalost politika je i ovdjela umješala svoje prljave ruke
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Reuf Livadic potpisao za FMP,Bosna ga je trebala uzeti jos prosle sezone,ali hoce oni strane talentovane igrače koji ce uzeti novac za sezonu-dvije i nestati.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Široki ce izgleda imati sasvim respektabilan sastav,nece biti kanta za smece kako su mnogi prizeljkivali.Sogandolma21 je napisao/la: ↑13 avg 2026, 18:10Joshua Ola Joseph,Karlo Žganec i Tayler Persons novi igrači Širokog.
Sa jos 2-3 dobra pojacanja Siroki sigurno moze imati dobar nastup u ABA ligi kao i u Kosarkaškom Prvenstvu BIH.
Nadam se samo da ce se publika vratiti,jer ipak u utakmicama Košarkaskog Prvenstva BIH posjeta je dosta skromna