Neka neka, nije još vrijeme za slavlje
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Tatatatira12
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Pozdrav, može li mi neko dati info kakav je ugođaj gledanja utakmica sa tribina u zetri. Prošle sezone sam imao godišnju za parter, pa mi je bilo poprilično neudobno za sjediti. Ove sam u dilemi da li da uzmem tribine ili parter.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Uh sad sam vidio sta sam uradio sa Alijom
, kako ne znam al ste me docekali svaka vam cast
.
Polako sa euforijom nista ovdje nije gotovo, trcimo previse.
Polako sa euforijom nista ovdje nije gotovo, trcimo previse.
ma ovo raja pala u euforiju jer se Atić vraća 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nihad i Dario viđeni u Ibisu sa XY
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Helemnejse
- Kontakt:
Je li vakat senade?
Nije valjda da se o njemu prica?
Zeleni uzimaju izbore u oktobru, nistq me ne moze iznenadit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma kakvi zeleni, ako dodju tu nam je i kraj
Ma to je moguce, ali mi nema logike da on sad pregovara s ljudima iz kluba koje je SDP-ovac tu postavio.
Gledam malo ove rostere koje su dosad okupili Spartak, Bec, Ilirija, Mega, Zadar itd. Zasad to ne izgleda nista posebno. Rekao bih da nisu jaci od proslogodisnjih, ali ima jos vremena da se to promijeni. Bosna mora dovesti jos minimalno startnog PG-a koji ima poene u rukama, cistog sutera na poziciji 2 i startnu cetvorku koja je stilski slicna Youngu (da donosi sut s distance, ali i druge varijante u napadu). S njima bi ovi koji su dosad dosli mogli izgledati dobro, a bez takvih igraca ne vjerujem da su u stanju dogurati ni do 50-60 poena...
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Utipkajte momku đe guzovi više utrnuTatatatira12 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:22Pozdrav, može li mi neko dati info kakav je ugođaj gledanja utakmica sa tribina u zetri. Prošle sezone sam imao godišnju za parter, pa mi je bilo poprilično neudobno za sjediti. Ove sam u dilemi da li da uzmem tribine ili parter.
'Politička elita u BiH se sastoji od veze između politike, biznisa, organizovanog kriminala i medija. Njihov glavni interes je mogu li ukrasti i zadržati sve što pokradu bez ikakve odgovornosti. Ništa što im EU nudi nije bolje od toga.' by US Congress
I mene ovo zanimaMaverick je napisao/la: ↑06 avg 2026, 01:40Utipkajte momku đe guzovi više utrnuTatatatira12 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:22Pozdrav, može li mi neko dati info kakav je ugođaj gledanja utakmica sa tribina u zetri. Prošle sezone sam imao godišnju za parter, pa mi je bilo poprilično neudobno za sjediti. Ove sam u dilemi da li da uzmem tribine ili parter.![]()
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ma tribine su bolje od one skemlije, a zetru nesto rade mozda nas iznenade
Sta se radi u Zetri? Realno trebalo bi svasta nešto, dvorana nikad zapuštenija nije bila! Hoće li do početka sezone nabaviti nove teleskopske tribine, ili je to sa ovima nemoguće očekivati?
-
Helemnejse
- Kontakt:
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Kakav Senad, budite ozbiljni. Nikad nije bio opcija, a vjerovatno nece nikad ni biti, jer covjeka sport ne zanima.
ma pusti senada de ti nam reci kad ce igraci tiDirkNowitzki je napisao/la: ↑06 avg 2026, 11:36Kakav Senad, budite ozbiljni. Nikad nije bio opcija, a vjerovatno nece nikad ni biti, jer covjeka sport ne zanima.