Teretana
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88,Crixus
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Teretana
Druze velika ramena su samo prednost, a nikad problem.
Meni je malo nelogicno da radis 9 vjezbi za tako malu misicnu grupu kao sto su ruke, a za najvecu mogucu kao sto su ledja, radis 5. Pokusavas li se pretvoriti u popaja?
Meni je malo nelogicno da radis 9 vjezbi za tako malu misicnu grupu kao sto su ruke, a za najvecu mogucu kao sto su ledja, radis 5. Pokusavas li se pretvoriti u popaja?
- ASD
- Kontakt:
Ma jok.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:08Druze velika ramena su samo prednost, a nikad problem.
Nego mi ruke nisu dovoljno jake kao što bi trebale biti.
Dok leđa jesu, a ramena pogotovo.
Kad se to izjednači, promijenit ću režim.
-
- Kontakt:
Pa tako i treba da bude , da leđa budu najjača , noge , ramena i tek onda ruke . Ako želiš da budeš zdrav .ASD je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:00Ma jok.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:08Druze velika ramena su samo prednost, a nikad problem.
Puhni Israfile
Bosanci i Hercegovci - " Pichke koje šute "
- - - - - - - - - - - KRALJICE ŠOKA - - - - - - - - - -
- ASD
- Kontakt:
Ne mislim na to.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:19Pa tako i treba da bude , da leđa budu najjača , noge , ramena i tek onda ruke . Ako želiš da budeš zdrav .ASD je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:00Ma jok.BuffonGigi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:08Druze velika ramena su samo prednost, a nikad problem.
Razlika između mojih leđa i ramena u odnosu na druge momke i u teretani je veća, a kad su ruke u pitanju manja.
Laički objašnjeno.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze poslusaj me, ruke ces ojacati vremenom kroz vjezbe za snagu. Benc, mrtvo dizanje, rameni potisak i eventualno triceps "s čela". Na tim vjezbama malo pojacaj kilaze a smanji ponavljanja, i vidjeces kako ruke jacaju. Necu da kazem da su vjezbe za ruke kozmetika, ali sigurno ne doprinose jacanju istih kao vjezbe za ukupno povecavanje snage.
Meni klasicna teretana nije bas toliko zanimljiva. Bio sam se bavio crossfitom koji je strasna stvar jer osim treninga snage radis i na izdrzljivosti , postigao super rezultate za 2-3 mjeseca, nikad bolje nisam izgledao i onda prestao ici zbog obaveza i posla.
-
- Kontakt:
Slažem se , samo pazi ko te trenira i prati svoje tijelo , jer crossfit ako ne paziš ubi koljena .meepo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:53Meni klasicna teretana nije bas toliko zanimljiva. Bio sam se bavio crossfitom koji je strasna stvar jer osim treninga snage radis i na izdrzljivosti , postigao super rezultate za 2-3 mjeseca, nikad bolje nisam izgledao i onda prestao ici zbog obaveza i posla.
Rusko zvono ili ti ga girja

Kako mi je žao što ranije nisam trenirao sa ruskim zvonom , najjača stvar ikad . 3 godine treniram funkcionalne treninge , i nijednom mi se nije desilo da mi je mrsko , dosadno , monotono . Štaviše jedva čekam novi trening , imam i kući jednu od 20 kila . Preporuka svima .

Puhni Israfile
Sto se tiče trenera jedino sam kod Nedima trenirao (Gym Champion) i ako se vratim idem ponovo kod njega jer lik fkt pazi na sve i puno pomaze ljudima koji tek pocinju, osim toga teretane su mu čiste , uredne i imas sve sto ti treba, treninzi raznovrsni i raja je super generalno.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:04Slažem se , samo pazi ko te trenira i prati svoje tijelo , jer crossfit ako ne paziš ubi koljena .meepo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:53Meni klasicna teretana nije bas toliko zanimljiva. Bio sam se bavio crossfitom koji je strasna stvar jer osim treninga snage radis i na izdrzljivosti , postigao super rezultate za 2-3 mjeseca, nikad bolje nisam izgledao i onda prestao ici zbog obaveza i posla.
Rusko zvono ili ti ga girja![]()
![]()
![]()
Kako mi je žao što ranije nisam trenirao sa ruskim zvonom , najjača stvar ikad . 3 godine treniram funkcionalne treninge , i nijednom mi se nije desilo da mi je mrsko , dosadno , monotono . Štaviše jedva čekam novi trening , imam i kući jednu od 20 kila . Preporuka svima .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.