Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Gumistucna
- Kontakt:
Re: Teretana
jel neko koristio true whey od gymbeama-?
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Fake , 85% sastava zobene pahuljice.Nema wheya.Vjerovatno je kontaminacija pa tabelica gdje pise Bjelancevine to su ustvari UH.A UH su ustvari bjelancevine.
Zob , suseni ananas i dzumbir su cisti UH , proteina na kapaljku u zobi ima i to je to.
Inace dosta suho , ocekivano za zob.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Otisao u gym nakon 12-13 godina.
Tokom puberteta sam ganjao i izgradio malo ramena i ruke.
Otisao prije neki dan, vise nisam mogao gledati sebe i ravna prsa. Fokus je bio vise na kvalitet nego kolicinski. Prsa upaljena 3 dana
.
edit: taj period sam bio veliki debil, i iz nekog razloga radio dosta noge. Sada sam u situaciji gdje imam balvan noge, oke ramena ostalo tanko.
Otisao prije neki dan, vise nisam mogao gledati sebe i ravna prsa. Fokus je bio vise na kvalitet nego kolicinski. Prsa upaljena 3 dana

edit: taj period sam bio veliki debil, i iz nekog razloga radio dosta noge. Sada sam u situaciji gdje imam balvan noge, oke ramena ostalo tanko.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Samo polako i bez velikih težina na početku. Uživaj u procesuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:24Otisao u gym nakon 12-13 godina.
Otisao prije neki dan, vise nisam mogao gledati sebe i ravna prsa. Fokus je bio vise na kvalitet nego kolicinski. Prsa upaljena 3 dana.
I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯
Ima li gdje u starom gradu teretana?
Sarajevo
Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.