harden je napisao/la:
Fotka prvenstva definitivno.

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
harden je napisao/la:
Brozovic ran 16,339km in Croatia-England game which is current WC record. Rakitic was second with 14,541km, third Perisic 14,531m.
harden je napisao/la:
Kad su shvatili što se dogodilo, igrači su bili vrlo ljubazni, pitali me jesam li dobro. Jedan od njih mi je čak usred tog cijelog kaosa podigao naočale i uručio mi ih. Onda se dogodilo još nešto, došao je Vida do mene i poljubio me u čelo. Bilo je stvarno posebno, sjajan trenutak. Mogao sam potpuno osjetiti njihovu radost zbog ulaska u finale.
Bez sumnje ću navijati za Hrvatsku. Sad im se osjećam vrlo blizak, identificirao sam se s njima - zaključio je 53-godišnji Cortez.
harden je napisao/la:A Modric pretrcao najvise na prvenstvu.
DRHAUSE je napisao/la:Hrvati trkom ubili Engleze isto kao sto ih svaki iole ozbiljan protivnik ubije na svakom velikom takmicenju. Nema glupljeg stereotipa od onog o igracima sa otoka kao nekim uber atletama.
LAZARUS2000 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Hrvati trkom ubili Engleze isto kao sto ih svaki iole ozbiljan protivnik ubije na svakom velikom takmicenju. Nema glupljeg stereotipa od onog o igracima sa otoka kao nekim uber atletama.
Igrači sa ostrva imaju nešto što niko drugi nema, taktički su rupe i glupi su ko qrac
harden je napisao/la:A Modric pretrcao najvise na prvenstvu.
ali hajmo se sad prisjetiti brata Kalinića, gleda sa kauča finale ko i mi![]()
Signore je napisao/la:harden je napisao/la:A Modric pretrcao najvise na prvenstvu.
ali hajmo se sad prisjetiti brata Kalinića, gleda sa kauča finale ko i mi![]()
Ako Hrvatska osvoji on ce biti veci gubitnik nego Francuska.
I nesto zanimljivo. On je na spisku igraca, sluzbeno je igrac Hrvatske na SP. Upitno je da li je HNS njega i sluzbeno poslao kuci, tj. da li je to provedeno kroz papire kod FIFA-e. Ako nije on bi trebao dobiti medalju. To bi bio vrhunac svega. Ja bih istu na njegovom mjestu spremio tamo gdje i Semjon svoju prije 6-7 godina. Zamisli imas medju svojim medaljama i medalju svjetskog prvaka s prvenstva s kojeg si potjeran![]()
Rokoko87 je napisao/la:Kad će finale više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.