RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Neće se niko dovoditi do zimskog prelaznog roka. Tada će se odlučiti na osnovu pozicije na tabeli da li su nam potrebna pojačanja za potencijalni napad na Evropu.
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Samir Zeljkovic dobio poziv u reprezentaciju za sljedece okupljanje.Svaka cast momku od nizih liga i jedne od tezih povreda do reprezentacije

Svaka mu castMostarskirodjeni je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:49Samir Zeljkovic dobio poziv u reprezentaciju za sljedece okupljanje.Svaka cast momku od nizih liga i jedne od tezih povreda do reprezentacije![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bravo Samke, bravo Dusko. Naklon majstoru do poda za zasluzeni poziv u repku.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Svaka cast Samke, nakon onako teske povrede vratio si se u stilu.

#musvdg
Evo Krpić se vraca u premijer ligu BiH.
Nadam se da smo jedan od klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.
Nadam se da smo jedan od klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Šta mislite o Ameru Bekiću ? Jest da je igrao kod onih anam tamo,ali igrao je i Alen Mešanović i kod nas i kod njih...ne bih na to gledao....on čini mi se nije nigdje,slobodan igrač,željan lopte i novih dokazivanja...u Sarajevu je bio baš dobar,,,,nije skup,,,,dobro bi bam došao,,imamo Mulića i njega...to bi bila dva dobra napadača
-
- Kontakt:
Da si ti meni živ i zdrav, ne treba nama neko takav. Vjerujem da 99% se slaže sa mnom.061657451 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:50Šta mislite o Ameru Bekiću ? Jest da je igrao kod onih anam tamo,ali igrao je i Alen Mešanović i kod nas i kod njih...ne bih na to gledao....on čini mi se nije nigdje,slobodan igrač,željan lopte i novih dokazivanja...u Sarajevu je bio baš dobar,,,,nije skup,,,,dobro bi bam došao,,imamo Mulića i njega...to bi bila dva dobra napadača
Ti si naša ljubav jedina!
Da se Bilbija ponudi i Jakovljevic zajedno da džabe igraju, ne može i neće moći.061657451 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:50Šta mislite o Ameru Bekiću ? Jest da je igrao kod onih anam tamo,ali igrao je i Alen Mešanović i kod nas i kod njih...ne bih na to gledao....on čini mi se nije nigdje,slobodan igrač,željan lopte i novih dokazivanja...u Sarajevu je bio baš dobar,,,,nije skup,,,,dobro bi bam došao,,imamo Mulića i njega...to bi bila dva dobra napadača
Ne bi Bilbiju i Jakovljevića taman da plate. Nama treba napadač ako želimo u borbu za Evropu. Ja se sjetio Bekića, dobro,nećemo ga,,hajdemo onda neke druge realne prijedloge.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav si ti bratJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑04 dec 2020, 18:29Volio bih kad bi se njegov odgovor promjenio tokom pauze.
![]()

-
- Kontakt:
Hahahahah, ma nemamo mi sanse za njega realno, ako ovdje dolazio, Husic ce mu spremit vrecu para. Mada, mislim da moze naci jos neki ino angazman prije povratka
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Prije bi ovog Haskića, mada je Krpić doslovno faca i vođa na terenu, preiskusan igrač.
Jeste li vi svjesni da će napadač koji dođe biti zamjena Muliću tako da sigurno neće doći neko tipa Krpića koji prima 10k mjesečno. Vjerovatno će doći neki mlađi igrača, a Berin Ćatić će na posudbu. Moja želja je recimo Nedim Hadžić iz Mladosti DK.
to je pogrena politika ako se misli ciljati evropa, mora se dovesti jedan mozda cak i bolji napadac od Mulica + obavezno jedan dobar stoper da se klupira zvona, tek tad ozbiljno Velez postaje konkurent za evropu sledecu sezonu.
nek se Mulic povrijedi ako se bude lomila sezona na proljece i eto ti belaja...kiks dvije tri utakmice i propade borba za evropu, zato je nuzno imati jos jedno napadaca bolje od mulica koji ce se takmiciti ko ce vise golova dati i ujedno da se ima rezerva u slucaju nedaj boze.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Koje bi ste igrače iz premier lige voljeli vidjeti u našem timu, a da je realno izvodljivo to. I na kojim pozicijama?
-
- Kontakt:
Pozicije na koje trebamo dovesti igrace su stoper, ofanzivni vezni, desno krilo i napadac.
Par meni zanimljivih mladih momaka iz nase lige:
Desni bek: Jasmin Osmic - Sloboda (ugovor vazi do 31.5.2021)
Ofanzivni vezni: Marko Pervan - Široki (ugovor vazi do 31.12.2020)
Desno krilo: Jovan Motika - Radnik (ugovor vazi do 2022)
#musvdg
-
- Kontakt:
Ko je novi momak na treninzima, na zadnjem videu 03:05 u lijevom cosku do Bobe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.