Zolotic bi bio vrhunska zamjena za Zeljkovica, moze i na zadnjeg veznog i na stopera.
Mahmic pun pogodak u21 strasan stoper, pored Hrkaca za prvih 11 plus na klupi Zvona i Bajric. Kad bi ispao jos neki u21 stoper za klupe bilo bi top.
Koliko sam cuo od nekih ljudi oko kluba Kapetanovic iz Slobode je zavrsen. Nemam neko misljenje o njemu definisano jer ga nisam nesto previse pratio kao ni Slobodu globalno. Igra desnog beka? Ako nisam fulio nesto. Sad je li kvalitet za prvih 11 s obzirom da je u21 to valjda vi bolje znate koji ste ga pratili. Sto se tice krila s obzirom da Leotar vjerovatno ispada moze se zavrsiti Denis Stojkovic u21 krilo, prodoran i dobar tehnicar. Sljedeca sezona ce vjerovatno biti najteza od povratka u PL. Jako Sarajevo s ozbiljnim finansijama mislim da su ozbiljni konkurenti za prvo mjesto. Borac ce biti guran kao one sezone kad su osvojili titulu, to je sigurno. Ne znam zasto, ali mislim da ce komsije podbaciti ove sezone jer ovo prikazano njihovo u posljednje vrijeme nije ni sjena od prosle sezone i vecine ove sezone. Tako da na upravi je da odradi kvalitetan prelazni rok i osigura nam mjesto u top4 jer ne vidim neku prijetnju u Zelji i Sirokom naredne sezone.