Kakvo je stanje u Mostaru trenutno?
Moderator/ica: Kulesza
Katastrofa, nemaš gdje brašna kupiti
Ima kod mene , 25kg 50KM
Zaboravio si napisati 240 kilometara u jednom pravcu
Piše dole u opisuNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑11 apr 2020, 13:57Zaboravio si napisati 240 kilometara u jednom pravcuje.be Crvena Armija i ne vadi
Ako bude u planu da ostane ovdje i slj sezonu, mislim da cs se raditi na tome da dobije nase papire. Nisam 100% siguran ali mislim da je Sose tako nesto rekao u jednom od intervjuaSanaBosna je napisao/la: ↑17 apr 2020, 03:10Koliko dugo Brandao igra u Bosni? Meni je jako dobar igrac nebi bilo lose vidjeti ga u Reprezentaciji jednog dana.
Edit: Evo sad pogledao na transfermarktu da mu je debi bio na 11/03/17, koliko dugo moras cekati, biti stanovnik u Bosni da bi dobio nase papire?
Vec preko 3 godine boravi u Bosni.
SanaBosna je napisao/la: ↑17 apr 2020, 03:10Koliko dugo Brandao igra u Bosni? Meni je jako dobar igrac nebi bilo lose vidjeti ga u Reprezentaciji jednog dana.
Edit: Evo sad pogledao na transfermarktu da mu je debi bio na 11/03/17, koliko dugo moras cekati, biti stanovnik u Bosni da bi dobio nase papire?
Hvala za vidio, za mene momak je jako dobar i sto se mene tice bolji je od Stevanovica, kad bi mu dali podrsku momak bi imao sjanju karijeru, kazem ja bi ga pozvao u Reprezentaciji.I98I je napisao/la: ↑17 apr 2020, 15:22SanaBosna je napisao/la: ↑17 apr 2020, 03:10Koliko dugo Brandao igra u Bosni? Meni je jako dobar igrac nebi bilo lose vidjeti ga u Reprezentaciji jednog dana.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.