Do jula tip top ce biti.

Kači slike ne provociraj1922VFC1981 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:42Arena napreduje svakim danom.
Do jula tip top ce biti.![]()
Nije ovo Lokomotiva, nego Chemie Leipzig.
mozak je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:16Netreba trositi energiju na stvari gdje nemozes nista promjeniti. Šoše je pametan momak, iznio je jasan stav i tu treba stati. Netreba se spustat na nivo nekog sjela.
Energiju usmjeriti na nastavak aktovnosti oko infrastrukture i pripremu za slijedecu sezonu.
Ocekuje ga mnogo posla, rekao bih mnogo vise nego u zavrsenoj sezoni.
Od mene puna podrska za upravu![]()
Pa nasi su sve vrijeme bili jedni od najglasniji za nastavak sezone, kasnije se skontalo da nema nista od nastavka jer je vecina za prekid. Sose dobio pitanje od novinara i gospodski ga odgovorio i rekao sve tacno i kako treba. I opet ne kontam kako si skontao da je covjek ostao nijem na kradjudzelllo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:34Kralju,nisam nigdje spomenuo da smo skrenuli sa prsvog puta,ali ko bi mogao garantovati da bas mi ne bi prosli u Evropu umjesto Borca?Bas smo pred koronu uhvatili pravi zalet,to se i vidjelo 8.marta protiv njih.Cista politicka odluka,na koju su nasi (zasad) ostali nijemi.Lizabo me taki da izvines k i za Zelju i za Sarajevo,vise me je pogodilo to sto su napravili uvlakacki potez,cestitajuci ovim smradovima titulu a pritom ostali nijemi na kradju.Titula koja predstavlja pad i onako kafanskog fudbala u BiH(5 mjeseci neigranja).
Koja bola europa, o cemu ti mastas? Nije nam europa bila ni na kraj pameti ali barem nam je ova sezona dokaz da uz par pojacanja sigurno mozemo izboriti europu i boriti se za titulu.dzelllo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:34Kralju,nisam nigdje spomenuo da smo skrenuli sa prsvog puta,ali ko bi mogao garantovati da bas mi ne bi prosli u Evropu umjesto Borca?Bas smo pred koronu uhvatili pravi zalet,to se i vidjelo 8.marta protiv njih.Cista politicka odluka,na koju su nasi (zasad) ostali nijemi.Lizabo me taki da izvines k i za Zelju i za Sarajevo,vise me je pogodilo to sto su napravili uvlakacki potez,cestitajuci ovim smradovima titulu a pritom ostali nijemi na kradju.Titula koja predstavlja pad i onako kafanskog fudbala u BiH(5 mjeseci neigranja).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.