Neće niko da ide dobrovoljno.Hoće svi da se nametnu Musemiću.

Moderator/ica: staragarda
Svi Muratovi puleni.Molim Boga da se ovaj momak izliječi i da zaigra fudbal zdrav a ne na silu pod povredama.
Ma kakv Lučić ,nabacuju ga preko novina sa upitnikom na kraju naslova.Neka ide u hšk Zrinjski .Pero Stojkić se oprostio.tcity055 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:57Sad ćemo mi odmah tražit ostavku Musemića kao što si ti Nalića prije odigrane ijedne utakmice. Šalim se naravno, dobro došlica i Husrefu i Ćosiću. Vidim da je stručnom štabu priključen i Moranjkić. Taran i Kenan ostaju al Husrefov prvi pomoćnik je Dženis. Treba igračima poželjeti uspješan rad uz nadu da će pripreme proteći bez povreda. Rugašević nas je napustio jer je došao Lučić mislim da se i Đeriću treba raskinut ugovor jer on je totalno loš.
Jedino ako i ti nisi počeo da se baviš menadžerisanjem
Kolimbijac i Mehidić su vjerovatno na nekoj vrsti probe. Nije uredu podcjenjivati Mehidića i vezati ga rodbinom kad to nije tačno. On bi mogao biti jedan od najboljih igrača. Jaka je onda bila konkurencija u Slobodi kad je bio sa Husrefom. U Švici je igrao je imao malo povreda u svakom slučaju želim mu uspjeh kao i svim novim igračima.tuzlac je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:50MORANJKIĆ I ĆOSIĆ
Evo Lućića, pardon rođaka iz Švicarske Mehidića.KAD PRIJE STIŽE OVAJ IZ KOLUMBIJE? Povrijedit će nam 4 igrača za 3 treniga.
Sretan ti povratak Hasanoviću
PUSTINJSKA LISICA
OVO SU OVI NA IZLAZNIM VRATIMA
IVAN KOSTIĆ PRVI KAPITEN 2017
DOVOLJNO JE REĆI KOBI MORRIS
DOFFO U SVOM ELEMENTU
MEŠINOVIĆ,MOMAK KOJI NAPREDUJE.
![]()
Brkić bi svakako bio najveće pojačanje. A treba se pozdraviti sa Nikolićem.tuzlac je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:08"Kolimbijac i Mehidić su vjerovatno na nekoj vrsti probe. Nije uredu podcjenjivati Mehidića i vezati ga rodbinom kad to nije tačno. On bi mogao biti jedan od najboljih igrača. Jaka je onda bila konkurencija u Slobodi kad je bio sa Husrefom. U Švici je igrao je imao malo povreda u svakom slučaju želim mu uspjeh kao i svim novim igračima".
Iz Kolumbije pa na probu????
Nisam ja tvrdio da jeMehidić rođak već jedan drugi forumaš.I rekao je čovjek da sigurno potpisuje.
Po meni on nije ni blizu onoga Mehidića iz Gorkog.Ipak struka će reći svoje.
Ipak se ti malo menadžerišeš![]()
Mislim da bi danas trebalo bti još vijesti o izlaznoj kapiji .
Očito da se to prvo objavljuje.
Nema Brkića,ne vidim njegovu ćelu.A ovaj iz Koumbije stigao......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.