Malo da se nadovežem ne transfer križaljku. Jasno mi je za sve ove odlazke, al nije mi jasno zašto Rugašević? Izgarao je svaki minut na terenu, pošteno odradio svaku marku, a uz to doveden igrač iz prve federalne i Damir koji nije imao kluba 4-5mjeseci, trebat če mu vremena da se vrati u neki ritam.
Onda nije mi jasno ako je sa Kojićem raskinut ugovor, zašto se to isto više ne uradi sa Kostićem (znam da je ljubimac Azmira)?
Što se tiče pojačanja, trebamo jednog kvalitetnog desnog beka koji če pokrivat tu stranu sa Nukićem, stopera, centralnog veznog i wingera. Brkić bi bio dobro rješenje ili Sarić na veznom.
Kad se sjetim rada Azmira dok je bio u Slobodi. Dovodili se mladi reprezentativci mladi igrači poput Piric, Eric, Muminovic, Mehidic, Efendic, Todorovic, Ordagic, Veselinovic, Govedarica, Zec, Krpić, Prses,...sve ispod 23-24godine. I takav igrac ima jos prostora za napredak. A na zalost ovo sa 29-30 godina sto dovedes može samo još padat kvalitet nikako vise podizat. Zato se nadam da če uskoro doč do promjene u razmišljanju i nekom takvom načinu rada. Pozz