Wolffire je napisao/la:Hahaha gledaj sto se čobani naložili na Van Dama sam protiv svih i kamiondziju i njegova muda.
Cuj,čobani.....ahahahahahahaha
Moderator/ica: staragarda
Wolffire je napisao/la:Hahaha gledaj sto se čobani naložili na Van Dama sam protiv svih i kamiondziju i njegova muda.
tuzla1983 je napisao/la:Svoj stadion jeste prioritet. Medutim, za tako nesto treba puno pretpostavki da se posloze. Najtezi problem je prostor jer gradska uprava to pitanje ne zeli rijesti. Azmir je dosta novca ulozio u Bare ali eto taj stadion zbog skucenosti ne ispunjava uslove. Ima varijanti da se to pitanje rijesi. U takvoj situaciji Azmir koristi gradski stadion koji je svih nas i placa svaki termin sto nije opravdano. Valjda se u buducnosti to pitanje rijesi ali za sada zbog taktiziranja tesko.
staragarda je napisao/la:tuzla1983 je napisao/la:Svoj stadion jeste prioritet. Medutim, za tako nesto treba puno pretpostavki da se posloze. Najtezi problem je prostor jer gradska uprava to pitanje ne zeli rijesti. Azmir je dosta novca ulozio u Bare ali eto taj stadion zbog skucenosti ne ispunjava uslove. Ima varijanti da se to pitanje rijesi. U takvoj situaciji Azmir koristi gradski stadion koji je svih nas i placa svaki termin sto nije opravdano. Valjda se u buducnosti to pitanje rijesi ali za sada zbog taktiziranja tesko.
Poenta je da ako TUZLA planira životariti u ligi kao Sloboda onda može do sudnjeg dana igrat na Tusnju il dok se ono čudo ne raspadne....a tu je to negdje....ja pričam o iskoracima....iz nižih liga su se digli do PL...sad su relativno stabilni i sa dobrim igračkim kadrom...ako se misle napadati trofeji i evropa MORA se imati stadion...MORA....dobri rezultati povlače posjetu i regrutuju potencijane nove navijače a to je Tuzli više nego potrebno...posjeta, pritisak sa tribina i stadion su NEOPHODNI za nešto više....ovako će deceniju igrat toplo hladno pred 500 gledalaca....gdje cijelu sezonu gostujes
MMA075 je napisao/la:Ma sta ce im stadion bolje igrati na tudjem i kukat kako nista ne valja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.