Bodovi u Fantasy za pojedinačne igrače
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Bodovanje
Pozdrav, Becelic iz Radnika je izasao u 77 minuti ( rezultat dok je bio u igri je glasio 4:0) i samim time trebao bi da ima 4 boda jer nije primio gol..
Radnik je gol primio u 80 i nekoj minuti..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
I meni se to desilo, i zar nije 6 bodova minimalno za CS.pintol_TM87 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:52Pozdrav, Becelic iz Radnika je izasao u 77 minuti ( rezultat dok je bio u igri je glasio 4:0) i samim time trebao bi da ima 4 boda jer nije primio gol..
Ne gleda se da li je igrac bio na terenu kad je pao golpintol_TM87 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:52Pozdrav, Becelic iz Radnika je izasao u 77 minuti ( rezultat dok je bio u igri je glasio 4:0) i samim time trebao bi da ima 4 boda jer nije primio gol..
- pintol_TM87
- Kontakt:
malo glupo ali eto suti i trpiadmin je napisao/la: ↑08 mar 2020, 10:32Ne gleda se da li je igrac bio na terenu kad je pao golpintol_TM87 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:52Pozdrav, Becelic iz Radnika je izasao u 77 minuti ( rezultat dok je bio u igri je glasio 4:0) i samim time trebao bi da ima 4 boda jer nije primio gol..

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Slazem se, to bi valjalo napraviti, ali ozbiljan je poduhvat, mozda za narednu sezonupintol_TM87 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 11:20malo glupo ali eto suti i trpiadmin je napisao/la: ↑08 mar 2020, 10:32Ne gleda se da li je igrac bio na terenu kad je pao golpintol_TM87 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:52Pozdrav, Becelic iz Radnika je izasao u 77 minuti ( rezultat dok je bio u igri je glasio 4:0) i samim time trebao bi da ima 4 boda jer nije primio gol..
Radnik je gol primio u 80 i nekoj minuti..![]()
I dalje nista za ove s klupe? Mahmic iz Celika mi na klupi imao asistenciju, Music iz Citya koji je u prvoj nije nastupio.
Faruk Bihorac iz Veleza usao u igru u 93. Minuti, treba dobiti jedan bod.
Faruk Bihorac iz Veleza usao u igru u 93. Minuti, treba dobiti jedan bod.
Alen Melunovic! <3
Ove sedmice zelimo rijesiti pitanje klupe.
Hvala za prijavu za Bihorca, sredjeno je
Rijeseno je bodovanje za igrace s klupe. Svi bodovi za sva ranija kola za igrace s klupe su pridruzeni.
Bicemo vam zahvalni da provjerite da li je sve OK.
Bicemo vam zahvalni da provjerite da li je sve OK.
Hoće li biti dodani bodovi za golmanske intervencije?
hoće, tj. dodani su.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Pozdrav, evo i ovdje da napišem da mi se pogrešno broje bodovi, a vjerovatno i još mnogima. Po kolima imam 45, 43, 45 poena, a ukupno mi piše da imam 125. Jedan od razloga zbog toga bar po meni su igrači sa klupe. Vi uredno uvrstite igrače sa klupe u tim nakon završetka kola, a njihove poene ne dodajete u generalni plasman. Naravno postoji mogućnost da je neki drugi problem u pitanju, ali i dalje je problem koji bi se trebao riješiti. Nadam se da će sve ubrzo biti uredu i da ćete to ispraviti.
Učen čovjek je svugdje učen, a kralj ja samo u svom kraljevstvu kralj
Blue Train
Blue Train
Tacnoo, umjesto 106 imam 103 boda 

I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯
https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510
https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510
-
- Kontakt:
45+43+45 = 125+8Trebinjac94 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:43Pozdrav, evo i ovdje da napišem da mi se pogrešno broje bodovi, a vjerovatno i još mnogima. Po kolima imam 45, 43, 45 poena, a ukupno mi piše da imam 125. Jedan od razloga zbog toga bar po meni su igrači sa klupe. Vi uredno uvrstite igrače sa klupe u tim nakon završetka kola, a njihove poene ne dodajete u generalni plasman. Naravno postoji mogućnost da je neki drugi problem u pitanju, ali i dalje je problem koji bi se trebao riješiti. Nadam se da će sve ubrzo biti uredu i da ćete to ispraviti.
Vjerojatno si do sada napravio 2 dodatna transfera koja su te koštala ovih 8 bodova koji ti fale.
nije do transfera nego ne dodaju poene s klupe ukupnim bodovima
evo ovom iznad fale 3 boda znači nije do transfera i kod mene je tako
evo ovom iznad fale 3 boda znači nije do transfera i kod mene je tako
hoće li to biti sređeno i ako možeš odgovoriti ovo za odgođene utakmiceadmin je napisao/la:
- Trebinjac94
- Kontakt:
Radio sam samo jedan transfer po kolu, tako da nije to u pitanju.oliverdragojevic je napisao/la: ↑13 avg 2020, 10:3245+43+45 = 125+8Trebinjac94 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:43Pozdrav, evo i ovdje da napišem da mi se pogrešno broje bodovi, a vjerovatno i još mnogima. Po kolima imam 45, 43, 45 poena, a ukupno mi piše da imam 125. Jedan od razloga zbog toga bar po meni su igrači sa klupe. Vi uredno uvrstite igrače sa klupe u tim nakon završetka kola, a njihove poene ne dodajete u generalni plasman. Naravno postoji mogućnost da je neki drugi problem u pitanju, ali i dalje je problem koji bi se trebao riješiti. Nadam se da će sve ubrzo biti uredu i da ćete to ispraviti.
Vjerojatno si do sada napravio 2 dodatna transfera koja su te koštala ovih 8 bodova koji ti fale.
Blue Train
Blue Train
mozete li provjeriti da li vam je ovo sada OK?
- Trebinjac94
- Kontakt:
Meni je sve sređeno

Blue Train
Blue Train
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Broje se bodovi igraca koji sa klupe presele na teren. Ne broje se bodovi igraca koji ti ostanu na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.