Winters WroteColonKork poludio.
Obezbjedio je sebi vec roster mjesto ovim poluvremenom

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,Epidaurus,kad_kako,BernardBarnjak,Pasha
Clutch WroteColonVideo šuta koji je izišao danas ima dobrih i loših stvari, prvi prikazani šutevi su mi djelovali loše a onda u nastavku je to izgledalo dosta bolje. Kao da su stavljali izgled šuta iz različitih vremenskih intervala, u cilju da prikažu napredak kroz ta 3 mjeseca.
https://twitter.com/realjakehyman/status/1042772613548924928?s=21
Ovdje je prikazana dobra komparacija starog šuta (prije povrede) i ovog novog
Smatram da je..novi bolji![]()
Nije lako pravit komparaciju, jer kažem, ima tu različitih izgleda šuta, ali ovi što djeluju dobro, fakat djeluju dobro. Bolji od starog šuta je iz razloga što više nema hitcha koji je bio, odnosno to je sad fluidan šut dok je na koledžu imao faktički 2 segmenta prilikom izbačaja. Rad nogu dosta bolji i šut kreće od stopala, koljena, pa gore.
Vertikalniji je, nema više onih čudnih pokreta glavom i nekomfornosti kao što ih je bilo kada se vratio prošle sezone. Nisam od onih koji smatraju da povrede nije ni bilo ali jasno da je mentalni aspekt igrao ogromnu ulogu i zato je vrlo bitno da je on u glavi ok. Brown je jučer kazao da se ne libi šutirati uopšte i to je odlična stvar.
Zanimljivo je da pomalo “gura” loptu, što je sigurno uticaj Hanlena. Curry i Gordon recimo šutiraju na taj način.
Razlika je ta što Markelle izbacuje loptu sporije od njih, i u poredjenju s Curryem izbačaj je nešto niži, ali siguran sam da su to idući koraci u razvoju jer nije ovo kompletiran proces. Krenulo se ispočetka i tako uklonile mane koje su bile, a sada i postavila dobra baza za daljnji rad.
Uskoro starta kamp, biće dosta klipova pa će biti lakše ocijeniti kako šut izgleda u ovom trenutku, ali mislim da možemo biti optimistični.
lumani WroteColonMeni lijeva strana izgleda bolje i brze... Sve u svemu očekujem dobru sezonu od njega.