jel tesko navijati za ekipu koja bez sudija ne moze ni u PO?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne bih se bas slozio.NOP mozda ima teske protivnike po imenima, ali 4 of 5 zadnjih tekmi igraju kuci.To ce itekako igrati ulogu, posebno ako neke ekipe poput SAC, MEM, pa mozda cak i NYK budu odmarale igrace, jer ne mogu ni gore ni dole u poretku.Za LAL je kljucna vecerasnja tekma.Bude li poraz, 99% sam siguran da mogu biti samo 9. ili 10.kontrasviju je napisao/la: ↑31 mar 2023, 17:41NOP do kraja imaju najteži raspored u čitavoj ligi tako da nema šanse da oni završe 7. ili 8.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 mar 2023, 12:12Mudra odluka DEN da sinoc odmara Jokica i "pusti" NOPu.Fakticki ce gurnuti LAL na 9 ili 10 mjesto, ako ovi izgube veceras od MIN.To bi znacilo da LAL moraju dobiti 2 tekme samo da bi dosli do POa.Tad nema sanse da dobiju jos 4 i izbace DEN.Bila bi nemoguca misija.
Mislim da su veće šanse da u potpunosti promaše play-in.
Moja prognoza:
7. LAL
8. Minnesota
9. OKC
10. Dallas/NOP
Otkud ti garant da će i sa njima upast
Morant će da ukopa Grizlije.Justin je napisao/la: ↑31 mar 2023, 17:06Vjerujem da ce Lakersi gledati da izbjegnu sedmo mjesto i Memphis. Ciljat ce Denver koji im je dosta laksi protivnik.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 mar 2023, 16:31LAC večeras sa Memphisom pa sutra sa Pelicansima u gostima. Bilo bi dobro da Pelicansi to uzmu a Lakersi izgube od Minnesote. Pelicani i Timberwolwesi bi bili na 40:38 a Lakersi na 38:39. Poslije toga Lakersi idu kod Houstona (03.04) kojem večeras gostuje San Antonio. Dobro bi bilo da Houston dobije SAS-e, natankaju samopouzdanja pred meč sa Lakersima i zveknu opet Lakerse
Lakersi su 05.04. u gostima kod Jazza, dobro bi bilo da ih Jazz bar tu izmori malo kako bi ih Clippersi 06.04. zveknuli![]()
08.04. Lakersi dočekuju Sunse, nadati se da i tu Booker i KD odrade posao.
ne nego vi cvilite i kmecite dok ne postignete zacrtano pa onda lazete
pa Silver bi otpustio sve sudije da se ne plasiraju
Bez brige.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 mar 2023, 18:41Morant će da ukopa Grizlije.Justin je napisao/la: ↑31 mar 2023, 17:06Vjerujem da ce Lakersi gledati da izbjegnu sedmo mjesto i Memphis. Ciljat ce Denver koji im je dosta laksi protivnik.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 mar 2023, 16:31LAC večeras sa Memphisom pa sutra sa Pelicansima u gostima. Bilo bi dobro da Pelicansi to uzmu a Lakersi izgube od Minnesote. Pelicani i Timberwolwesi bi bili na 40:38 a Lakersi na 38:39. Poslije toga Lakersi idu kod Houstona (03.04) kojem večeras gostuje San Antonio. Dobro bi bilo da Houston dobije SAS-e, natankaju samopouzdanja pred meč sa Lakersima i zveknu opet Lakerse
Lakersi su 05.04. u gostima kod Jazza, dobro bi bilo da ih Jazz bar tu izmori malo kako bi ih Clippersi 06.04. zveknuli![]()
08.04. Lakersi dočekuju Sunse, nadati se da i tu Booker i KD odrade posao.
Prošle godine su imali fantastičan skor bez njega, kasnije se taj skor pokvario malo jer u finišu sezone pored Moranta nije igralo još par igrača pa su izgubili još 2 koje se računaju kao porazi bez Moranta a ustvari su izgubljene jer tu niko iz prve petorke nije igrao.
A i u playoffu su bili puno bolji bez njega.
Prve dvije utakmice serije protiv GSW koje su se igrale u Memphisu a u kojim je igrao Morant su odlučene u posljednjim sekundama. U trećoj utakmici u Memphisu bez Moranta Memphis je pobijedio 39 razlike, u jednom trenutku su imali i +55.
U prvoj utakmici u Oaklandu u kojoj je igrao Morant GSW je dobio 30+ razlike, druga i treća utakmica u Oaklandu u kojim nije igrao Morant su odlučene u posljednjim minutama.
Oni ni sa Lakersima ni bez Lakersa nemaju sanse ni za finale zapada. To je labilna ekipa bez pravog vodje. Lakersi u balonu su slabiji od ovogodisnjih kompletnih, a obrisali su d.upe denverom tad.
Iz Orlanda je ili?KennyKFCLofton je napisao/la: ↑01 apr 2023, 01:21Prije 20g je HRT prenosio NBA. Gledao sam utakmicu Orlanda,ne mogu da se sjetim ko im je protivnik bio,uglavnom Tracy je imao brutalnu partiju, 40+ poena. A u publici je sjedio mladić u Jordanovom dresu,nekoliko puta ga je kamera uhvatila. Nisam imao pojma ko je ali pretpostavio sam da je budući NBA igrač i pomislio "Dijete gledaj kako pravi muškarci igraju i sanjaj da jednog dana budeš kao Tracy".
Može li neko da pogodi ko je taj mladić bio??
Sezona 2002/2003 je bila,zaboravio sam da napišem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.