Mogao bi ga kostati ovaj timeout
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Bezveze ti je priča.dark44 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 05:44Drugi najodvratniji igrač poslije Bam Adebaya, zasluzuile su herojcine da chokaju i nikad vise ne izadjh iz rupiceKennyKFCLofton je napisao/la: ↑26 maj 2023, 02:53Butler ide na Qu sa ovom svojom košarkom.
Pa brate skok šut i u facu složi poene, zašto 10 sekundi se guraš, pivotiraš, podvlačiš, zavlačiš, fintiraš... Na silu sve.
Ma vala nisu, sinoć odradili sve za 2/4.
I vi ste bili takvi prošle godine cijeli PO dok se niste prizemljjili malo u finalu
ronaldo99 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 05:47Gotivan je igrac ali ide na qurac sa ovim probociranjem, umislio je swbi previse, da ih hoce okrenuti pa da mu zacepe gubicu jedom zauvijekdark44 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 05:44Drugi najodvratniji igrač poslije Bam Adebaya, zasluzuile su herojcine da chokaju i nikad vise ne izadjh iz rupiceKennyKFCLofton je napisao/la: ↑26 maj 2023, 02:53Butler ide na Qu sa ovom svojom košarkom.
Pa brate skok šut i u facu složi poene, zašto 10 sekundi se guraš, pivotiraš, podvlačiš, zavlačiš, fintiraš... Na silu sve.
Nije istina mi smo tu uvijek, i kad gube i dobijaju pisemo, dark, emir, ja, bernard i ostala ekipa nas koja podrzava Boston
Nisam znao da imaš takvo mišljenje o meni
Imali su i Warriorsi historijsku sezonu, pa popušiše u finalu.
Moj bad, tu sam prespavaoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 maj 2023, 12:00Kako bolan nisu, a 4.tekmu sutirali 25% za 3?
Tebe su preveli preko vodeBosniaBoston je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:37Nisam znao da imaš takvo mišljenje o meni![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.