Team USA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
- Kontakt:
Re: Team USA
Adrian Wojnarowski
@wojespn
Miami Heat center Bam Adebayo has accepted an invitation to Team USA training camp for the FIBA World Cup tournament in China, league **** tell ESPN.
@wojespn
Miami Heat center Bam Adebayo has accepted an invitation to Team USA training camp for the FIBA World Cup tournament in China, league **** tell ESPN.
Kemba potvrdio da on neće otkazati. Sad Amerikanci mogu mirnije spavati, imati će barem jednog svog u 10 najboljih igrača na turniru.
-
- Kontakt:
Otkazao Drummond, ozbiljan udarac.
Košarkaška federacija SAD je saopštila da su se sa spiska povukli Montrezl Herel iz Los Anđeles Klipersa, koji je naknadno dobio poziv, i zvezda Detroita Pistonsa Andre Dramond.
-
- Kontakt:
Kod Popa se odjavio i Radnle
Craig dobio poziv
Okupit će se i Select team od još mlađih igrača i igrati će pripremnu utakmicu protiv reprezentacije SAD i nije nemoguće da se neko od ovih igrača poslije priključi reprezentaciji
The 14-man USA Basketball Select Team includes Jarrett Allen (Brooklyn Nets); Marvin Bagley III (Sacramento Kings); Mikal Bridges (Phoenix Suns); Jalen Brunson (Dallas Mavericks); John Collins (Atlanta Hawks); Pat Connaughton (Milwaukee Bucks); Craig; De’Aaron Fox (Sacramento Kings); Joe Harris (Brooklyn Nets); Jonathan Isaac (Orlando Magic); Jaren Jackson Jr. (Memphis Grizzlies); Mitchell Robinson (New York Knicks); Derrick White (San Antonio Spurs); and Trae Young (Atlanta Hawks).
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Barbarossa
- Kontakt:
Pomest će sve , samo u eventualnom duelu s Grčkom neće imati najboljeg igrača na parketu, dok ostalih 2-12 pozicija svakako hoce
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Piggy?Barbarossa je napisao/la:Pomest će sve , samo u eventualnom duelu s Grčkom neće imati najboljeg igrača na parketu, dok ostalih 2-12 pozicija svakako hoce
Kanadi svi otkazase. Nista od njih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Barbarossa
- Kontakt:
Mozda na pripremama , koliko ja znam uvijek su ameri nosili brojeve od 4 do 15BernardBarnjak je napisao/la:
Lowry je NBA sampion , Jokic nijeJustin je napisao/la:[
Piggy?
Po toj logiki
TT,R.J Barrett,Wiggins za tu trojicu znam da su otkazali,jel jos neko?Justin je napisao/la:Piggy?Barbarossa je napisao/la:Pomest će sve , samo u eventualnom duelu s Grčkom neće imati najboljeg igrača na parketu, dok ostalih 2-12 pozicija svakako hoce
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bukvalno Wiggins i TT nemaju nikakvog razloga da otkazuju.Boliku.rac mode
Evo jedan prorocanski tekst od Wigginsu objavljen krajem 2014. kad je hajp bio na vrhuncu
https://fivethirtyeight.com/features/an ... ron-james/
Evo jedan prorocanski tekst od Wigginsu objavljen krajem 2014. kad je hajp bio na vrhuncu
https://fivethirtyeight.com/features/an ... ron-james/
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Murray i Barrett su otkazali zadnji. Ranije i ovi. Smijesan sastav ostao.L-Train je napisao/la:TT,R.J Barrett,Wiggins za tu trojicu znam da su otkazali,jel jos neko?Justin je napisao/la:Piggy?Barbarossa je napisao/la:Pomest će sve , samo u eventualnom duelu s Grčkom neće imati najboljeg igrača na parketu, dok ostalih 2-12 pozicija svakako hoce
Uz njih, prethodno su otkazali Endru Vigins, Tristan Tompson, Dvajt pauek, Šej Gildžus-Aleksander, Dilon Bruks, Trej Lajls, Brendon Klark, Nikel Aleksander-Voker, Mfionud Kabengele i Nik Stauskas.
Na spisku su ostali: Eron Best, Kem Birč, Kris Bučer, Oši Brisel, Melvin Edžim, Brejdi Hejslip, Kro Džozef, Kejza Kajami-Kin, Endru Nemhard, Duejn Notis, Keli Olinik, Judžin Omoruj, Kevin Pengos, Adison Peterson, Fil Skrab, Tomas Skrab i Kajl Vildžer.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa ljudima je bukvalno citava reprezentacija otkazala,nikada necu shvatiti kako u kosarci na mnogim primjerima nema nikakvog nacionalnog naboja za razliku od fudbala gdje najvece zvijezde dolaze igrati u prijateljskim utakmicama a da ne pricam o velikim takmicenjima.
- Barbarossa
- Kontakt:
zato što je NBA veći od košarke

Smart, Tatum , Brown i ajmo reći Kemba, imaju core Celticsa , ekipe koja je prošle godine igrala finale konferencije .
niSu nAjJači , rAnjIvI sU

niSu nAjJači , rAnjIvI sU
Dolaze na olimpijske igreL-Train je napisao/la:Pa ljudima je bukvalno citava reprezentacija otkazala,nikada necu shvatiti kako u kosarci na mnogim primjerima nema nikakvog nacionalnog naboja za razliku od fudbala gdje najvece zvijezde dolaze igrati u prijateljskim utakmicama a da ne pricam o velikim takmicenjima.

Ne pricam o Amerima nego opcenito.Imas pun **** i evropljana koji su zaobilazili reprezentaciju pod sumnjivim izgovorima,zato Pauu,Parkeru i Dirku treba skinuti kapu.alemsa je napisao/la:Dolaze na olimpijske igreL-Train je napisao/la:Pa ljudima je bukvalno citava reprezentacija otkazala,nikada necu shvatiti kako u kosarci na mnogim primjerima nema nikakvog nacionalnog naboja za razliku od fudbala gdje najvece zvijezde dolaze igrati u prijateljskim utakmicama a da ne pricam o velikim takmicenjima.sto se tice sp u koshi to ih ne interesuje
Pa i opcenito, olimpijske igre u kosarci su dosta vece od SP. '16 ti je igrao i Parker, i Batum, Diaw, Gobert itd. za FraL-Train je napisao/la:Ne pricam o Amerima nego opcenito.Imas pun **** i evropljana koji su zaobilazili reprezentaciju pod sumnjivim izgovorima,zato Pauu,Parkeru i Dirku treba skinuti kapu.alemsa je napisao/la:Dolaze na olimpijske igreL-Train je napisao/la:Pa ljudima je bukvalno citava reprezentacija otkazala,nikada necu shvatiti kako u kosarci na mnogim primjerima nema nikakvog nacionalnog naboja za razliku od fudbala gdje najvece zvijezde dolaze igrati u prijateljskim utakmicama a da ne pricam o velikim takmicenjima.sto se tice sp u koshi to ih ne interesuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.