U.hou godinuKK_Bosna je napisao/la:ljudi, jel tyson chandler gdje potpisao? nesto nema vijesti o njemu...
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako nisi cuo u HOU.Hoces da ti postavim originalan post?KK_Bosna je napisao/la:ljudi, jel tyson chandler gdje potpisao? nesto nema vijesti o njemu...

Jest 90% foruma salty moram priznat.Brokula je napisao/la:The saltSarmelino je napisao/la:Ponosno, nisam u denialu nit jasem **** Stephu. Samim tim sam bolji od svakog bw ovog foruma.Brokula je napisao/la:Sarmel bandwagoner najveći ispade
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nuggets “significant interest” in Iguodala stymied by price | by @B_Skip1717
#MileHighBasketball
#MileHighBasketball
Ma kakav denver ide covjek u legitimne contendere aka hou
daj iggya u hou
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moze Denver lagano Beala dovest, imaju i vise nego dovoljno resursa. S njim je to ekipa koja moze 60 pobjeda u RS uzet rutinski i jos dobijaju boljeg closera za PO od Murraya taman da Jokaru rastereti.
Pa radije bih u ekipi imao Conleyja i Mitchella nego Bradu i Russella.
- kontrasviju
- Kontakt:
Vidjet ces kad ih isamarajukontrasviju je napisao/la:Russ i Harden bolji duo od Brona i AD-a![]()
- Barbarossa
- Kontakt:
Mlađi , zadnja dva MVP , no problemo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Vidjet ćemo jedino da ćeš u aprilu opet pisati kako je košarka nebitna
Houston, godina dana.KK_Bosna je napisao/la:ljudi, jel tyson chandler gdje potpisao? nesto nema vijesti o njemu...
Znaci na zapadu uz Houston. Na istoku ne znam. Mogli bi se Clutchovi podrzati.
Grayson vidim samara po ovoj ljetnoj ligi. Tako i treba. A i mala mu dobra. Nisam znao za to.

Grayson vidim samara po ovoj ljetnoj ligi. Tako i treba. A i mala mu dobra. Nisam znao za to.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma šamarat će te vi većinu lige, tu nema šta, ja mislim da ste sa ovim trejdom 3.ekipa zapada(dok ne vidimo situaciju sa Klayom), ali ništa više od toga. Tako da zaboravi na to da ćeš biti u finalu zpada.alemsa je napisao/la:Vidjet ces kad ih isamarajukontrasviju je napisao/la:Russ i Harden bolji duo od Brona i AD-a![]()
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 12 jul 2019, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Oikamid je napisao/la:Vidjet ćemo jedino da ćeš u aprilu opet pisati kako je košarka nebitna
po obicaju
Ako naletimo na LAL u drugoj rundi, onda je WCF garantovankontrasviju je napisao/la:Ma šamarat će te vi većinu lige, tu nema šta, ja mislim da ste sa ovim trejdom 3.ekipa zapada(dok ne vidimo situaciju sa Klayom), ali ništa više od toga. Tako da zaboravi na to da ćeš biti u finalu zpada.alemsa je napisao/la:Vidjet ces kad ih isamarajukontrasviju je napisao/la:Russ i Harden bolji duo od Brona i AD-a![]()
Hoće, da izvineš, ****. Nije harao ni kad je bio u prajmu i imao jaču ekipu od ove.Lillard je napisao/la:Joj ljudi nisu svjesni kako će babuka LeBron poharat ligu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa trenutno ide: 1.Edward, 2.Bron, 3.Russ, 4.AD
Jasno da su jaci i favoriti.
Jasno da su jaci i favoriti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ako Igudala pređe u Hjuston, i ja sam za njih na zapadu dok se Klay ne vrati.
Na istoku sve gadne ekipe osim Bruklina, nadam se da Indiana može do finala.
Na istoku sve gadne ekipe osim Bruklina, nadam se da Indiana može do finala.
Remember, remember the 5th of November.