Nisam bio. Sto ne znaci, da necu.
Problem mi je sto sam "ostario", da usavrasam jos jedan jezik. Dosta mi pored bosanskog ovaj njemacki
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Nisam bio. Sto ne znaci, da necu.
Dobar je sf,pogotovo za turiste.Volim otic tamo uvjek ali za zivot i ne bas.Previse lgbt populacije,previse im se dozvoljava.LA je zakon,nema nebodera,puno plaza,muzeja,parkova,atraktivnih lokacije,cak i ako nemas para mozes se dobro provest u LA.Torres_9 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 18:42njemacka mi je bljak,skandinavija isto a za svicu nezz nemam iskustva
po meni jedino austrija se moze nosit s usa.Zivio sam dvije godine u becu i nema jaceg grada u evropi za zivjet ako nadjes kvalitetan pos’o.
Nekako u usa imas puno vece sanse za uspjeh a kvalitet zivota ipak ovisi od statea u kojem si.Od vecih gradova Boston je meni mrak i vjerujem san francisco za neku upper middle class a ono ako postanes rich onda ti je bas i svejedno
Vojska, IT i medicina to USA samara ostatak svijeta , barem 20 godina kasne za njimaalemsa je napisao/la: ↑14 mar 2020, 20:58japa je napisao/la: ↑14 mar 2020, 20:40Alem po obicaju pise subjektivno i nerealno..Najrazvijenije drzave evrope uopste nisu u velikom zaostatku za Amerikom u bilo cemu pa cak i vojno. Mozes sada porediti sektore u kojima su Amerikanci bolji i one u kojima su evropljani...Amerika je veca sila globalno jer je jedna drzava sa vlastitimo politikom, dok u Evropi nemas jedinstven stav o bilo cemu i toj e jedini razlog zasto je Amerika ispred pogotovo po pitanju vanjske politike, ne moze jedna California ili Texas reci DCu e necemo mi tako mi cemo ovako...A sad tehnologija, industrije raznorazne, standard, sve je to vrlo slicno a to o kulturoloski je teska glupost tu niko sa Evropom ne moze.
Amerika je najveca sila ali mojne previse uzdizanja, lete u svemir na ruskim raketama...
Naucno zaostaju 50 godina najmanje kao i ostatak svijeta, to ce ti potvrdit svaki expert.
U drugim sferama je blize, to se slazem.
Pa tako ce i bit,samo je pitanje ko ce imat prednost domaceg terena. Hocemol gledat zajedno kad budu igrali ?
Idemo kod Alema u Houston.
Hou selendra,gledamo mi u nasoj kasabi
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 5 gostiju.