Ma nisi me skonto
NBA 2023-24 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 Offseason
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Opet teze koje se postavljaju i koje nitko ozbiljan ne zastupa. Delusional je prava riječ. Noah Lyles, svjetski prvak, američki sportski junak pokrenuo ovu ludost koja je čamila, a koju su u biti načeli pravilnom potezom i izjavama Popovich kao jedan od najvećih stručnjaka i njegova franšiza kao jedinstvena dinastija koja je nadulje trajala mada se tu nema šta objašnjavati.
Offseason, ljudima dosadno. Imao u toku sjajne sezone se uvijek vode jedne te iste glupe rasprave, a o sjajnom aktualnom NBA se ne piše, diskutira i sl. Tako je, kamo je.
Offseason, ljudima dosadno. Imao u toku sjajne sezone se uvijek vode jedne te iste glupe rasprave, a o sjajnom aktualnom NBA se ne piše, diskutira i sl. Tako je, kamo je.
Pa realno bezveze je sto su uzeli to world champion,a nema nikakve sumnje da je NBA prvak najjaca ekipa na svijetu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A ma hajde to I nije toliko bitno, koliko tvoja izjava da nije činjenica da u NBA ne igraju najbolji igrači na svijetu. Zar je moguće da baš to misliš?
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
“Hvala Allahu koji nema granice niti mjesta.”
Crazy Legs
-
- Kontakt:
Vrag je u detaljima. Nisu svi najbolji tamo, ima deseci boljih koji nisu tamo od onih koji tamo jesu pod ugovorom. Kako biste vidjeli moj komentar da je najmanje 80 posto od 50 i 100 top igrača u NBA? Svatko voli pročitati, istaknuti dio koji mu paše da bi nekog prokaza, jako smo površni.
No OK, ovo smo valjda zatvorili, bar do okršaja Dončićevog Reala i Dallasa nažalost. Tad će se opet nametati narativi umjesto da se zvaslimo i uživamo u različitosti, megdanu Musa, Hezonja, Španjolci vs Luka, Irving. Inače, Luka kad je počinjao, igraše protiv Bostona i OKC(Wess tad se zagrijao znaTD sezonu), to su i zadnji sudari bili.
Night
Pa nea smijene generacija, mi stariji smo vec omatorili da gledamo svaku tekmu RS, mozda je @nez samo osto od one ekipe sto se vrtila do prije 5-6 godina, a ove nove generacije nisu se nesto zagrizle za to ili jednostavno ne pisu po forumima (prije da je ovo drugo). A i realno NBA u RS i nema ponuditi neku zanimljivost casual fan-u. Tekme izgledaju kao malo jace egzibicije. Playoff je jos uvijek na finom nivou odnosno ima se sta vidjetiFelixians4 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:07Opet teze koje se postavljaju i koje nitko ozbiljan ne zastupa. Delusional je prava riječ. Noah Lyles, svjetski prvak, američki sportski junak pokrenuo ovu ludost koja je čamila, a koju su u biti načeli pravilnom potezom i izjavama Popovich kao jedan od najvećih stručnjaka i njegova franšiza kao jedinstvena dinastija koja je nadulje trajala mada se tu nema šta objašnjavati.
Over thinking, over analyzing separates the body from the mind
-
- Kontakt:
Ne slažem se. Kolega baboedindzeko skoro svaku večer uživo prszi i prenosi tu klipove i entuzijazam. Upravo RS NBA je razlog zašto je NBA najjača liga sportska. SVAKI dan imaš vrhunski sadržaj. Da, bude bezveznih perioda, napucavanja, no osim sezone 20-21 koja je bila čisto sranje iz niza razloga, uvijek gotovo svaku večer imaš neku vrhunsku partiju i vrhunske timske dvoboje u kojima se obrana itekako ozbiljno pegla.alemsa je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:44Pa nea smijene generacija, mi stariji smo vec omatorili da gledamo svaku tekmu RS, mozda je @nez samo osto od one ekipe sto se vrtila do prije 5-6 godina, a ove nove generacije nisu se nesto zagrizle za to ili jednostavno ne pisu po forumima (prije da je ovo drugo). A i realno NBA u RS i nema ponuditi neku zanimljivost casual fan-u. Tekme izgledaju kao malo jace egzibicije. Playoff je jos uvijek na finom nivou odnosno ima se sta vidjetiFelixians4 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:07Opet teze koje se postavljaju i koje nitko ozbiljan ne zastupa. Delusional je prava riječ. Noah Lyles, svjetski prvak, američki sportski junak pokrenuo ovu ludost koja je čamila, a koju su u biti načeli pravilnom potezom i izjavama Popovich kao jedan od najvećih stručnjaka i njegova franšiza kao jedinstvena dinastija koja je nadulje trajala mada se tu nema šta objašnjavati.
Priljev talenta veći no ikad, bez podrobne analize čini mi se da zadnjih godina je dosta veća konverzija profiliranja igračima s drafta po generacijama neg ranije. Nedostaje taj duh mržnje, rivalstva žešća, tu bi pečat bio zadan, no trenutna NBA era koja traje negdje otkad je i Team USA vratio primat od 2008. je sigurno uz bok onoj iz 80ih i prvog dijela 90ih, a budući da tad neamerikansca je bilo u tragovima, a sada dominiraju, činjenica je da je kudikamo veći broj igračina koje imaš i skoro u svakoj od 30 franšiza nego ikad ranije.
Ponajmanje je tako dosadno i slabo da se godinama nameću teme oko Hardena i neke usporedbe već davno prevaziđene. Vidljivo je da se preslabo prari pa casual ponavljajući i kopirajući stavovi po netu prevladavaju. Doduše, ima kamo itekako raje koja je full upućena, angažirana, a i stručni analitičari zanata, a ne trash takeovi reality emisija. Svatko pronađe sadržaj koji hoće.
Naravno da se ne slazes, 2019/20, 2020/21 ispisano po 900 stranica, zadnje dvije sezone po 300. Znaci troduplo manje. Sto znaci manje raje 

Shai or Fox,ko vam je bolji 

Shai bez dileme
Shai,prilično bolji
-
- Kontakt:
Da, nema clutcha, i on uz privatne obveze čeka hakpanke Embiida i Phile. A još gore što se ne piše po otvorenim temama ekipa. Šta je, tu je.
NYK su nakupili puno resursa malo pomalo, nije se ni zamijetili, u odličnoj su poziciji za konačni iskorak na vrh lige kroz koju godinu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nakon serije protiv gsw biram Foxa uvijek.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Konacno neko

Ma Shai, bolji šuter i nekako pribraniji. Ali nmg sa sigurnošću reći dok ga ne vidimo u play-offu.
U tom sistemu igre Sakramenta je definitivno bolji Fox, a generalno je Shai bolji igrač za klasu, previše je lagan čovjek
Shai veći plafon, lik je prelagan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,
Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece.
“No Mikey, no no Mikey that was so not right”
“The energy is about to shift”
🇾🇪 🇸🇾 🇦🇫 🇵🇸 🇺🇦🇧🇦
Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece.
“No Mikey, no no Mikey that was so not right”
“The energy is about to shift”
🇾🇪 🇸🇾 🇦🇫 🇵🇸 🇺🇦🇧🇦
- BosniaBoston
- Kontakt:
Shaijev način zabijanja je najsličniji MJ-evom
1STappen/Beantown/King of clay/Lione7/Barça
#TradeJayJay
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
#TradeJayJay
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.